Taylor Swift strange record dupa record cu Look What You Made Me Do

Noul videoclip si single Taylor Swift reuseste sa sparga record dupa record, lucru deloc neasteptat daca e sa luam in considerare faptul ca nu a mai lansat ceva nou de cativa ani, iar acum a venit cu un track incendiar. A reusit sa o detroneze inclusiv pe Adele.

Youtube a anuntat ca videoclipul LWYMMD are cel mai mare debut pentru 24 de ore, cu peste 43.2 milioane de views, intrecandu-l pe Psy si al sau Gentleman, care stransese 36 de milioane de views. Mai mult, pe VEVO a detronat-o pe Adele, care cu hitul ei de revenire, Hello, stransese 27.7 milioane de views. Taylor a reusit sa stranga 29.8 in mai putin de 24 de ore.

Si asta nu e tot, pentru ca pana si lyric video-ul a strans cele mai multe vizualizari in 24 de ore pe Youtube, cu 16 milioane de views, intrecandu-i pe cei de la The Chainsmokers cu al lor Something Just Like This. Pe langa asta, Taylor Swift l-a luat si pe bunul ei prieten, Ed Sheeran, cel care domina Spotify, pentru ca are peste 10 milioane de ascultari ale LWYMMD fata de simpaticul britanic care a strans 6.8 milioane in 24 de ore cu Shape of You.

Chiar daca fanii Taylor Swift, si nu numai, au ascultat piesa si au urmarit videoclipul tocmai pentru a vedea pe cine mai ataca si cui mai raspunde cantareata, piesa nu a primit numai review-uri pozitive. Chiar si asa, track-ul reuseste sa promoveze foarte bine urmatorul album al lui TayTay, Reputation, asteptat sa apara toamna aceasta. Vine dupa o pauza de 3 ani, dupa ce 1989 a fost cel mai bine vandut disc din 2014, cu 9.5 milioane de copii vandute in intreaga lume.

Ce ziceti de succesul lui Taylor Swift?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL