Skip to content

Anya a parasit trupa Hi-Q

Invitata la Maruta in emisiune, Anya de la Hi-Q a vorbit despre faptul ca paraseste formatia si despre motivele pentru care a luat aceasta decizie.

Blonda a spus ca paraseste formatia din cauza unor neintelegeri dintre ea si Mihai, ca acesta nu este un bun manager, ca a deranjat-o foarte tare faptul ca el a spus ca ori cu ea ori cu alta blonda, trupa tot va avea succes. A vrut sa fie clar faptul ca nu banii au fost problema…A mentionat de asemenea ca ea va continua in muzica alaturi de Jay-Ko si ca Florin este baiatul educat din trupa si nu la el au fost problemele…

Va lasam mai jos inregistrarea si vom reveni cu declaratii din partea tuturor (dati refresh constant).

Update: Comunicat de presa din partea impresarului Anyei (Tibi Marian) :

 

 

Dupa aproape doi ani, Anya, solista care a readus Hi-Q in topurile muzicale, pareseste trupa. Originara din Sibiu, Anya a intrat in formatia condusa de Mihai Sturzu si Florin Grozea in aprilie 2008, fiind ofertata de catre baieti. La momentul respectiv, Anya se pregatea de lansarea solo si aproape finalizase un material discografic in acest sens. Oferta de a canta in Hi-Q a provocat-o si rezultatele ulterioare au demonstrat ca alegerea ei a fost buna. Piese precum „Asa-s prietenii” sau „Lose You” s-au bucurat de difuzari radio si tv in heavy-rotation si au ajuns pe primele locuri in topurile muzicale. Decizia ei de a parasi Hi-Q este motivata, insa, de neintelegerile cu Mihai Sturzu, component si manager al trupei. „Sper ca fanii trupei sa inteleaga ca alegerea mea de a parasi Hi-Q este perfect motivata. Le doresc mult succes baietilor, chiar daca nu cred ca vor avea, atata timp cat Mihai nu-si va schimba atitudinea si nu va incepe sa-si respecte colegii”.

 

Update2: Florin Grozea spune ca:

Sunt consternat, am fost consternat cand am fost sunat in direct de ProTV.

 

Alaltaieri am avut repetitii cu band-ul si ieri seara am inregistrat voci cu Anya pentru un nou single Hi-Q. Am fost luat prin surprindere dar inteleg dorinta de a promova single-ul pe care Jay-Ko il are in topuri acum. Sunt un admirator al vocii Anyei din primul moment si melodia este una foarte frumoasa!

Si eu as fi atras atentia asupra acelei colaborari folosindu-ma de imaginea trupei care implineste 14 ani de existenta anul acesta.

Ce ma suprinde este lipsa de fair-play, suntem 7 oameni in trupa si meritam o discutie sincera cu totii. Mihai, colegul si prietenul meu de-o viata este plecat in Asia in vacanta. Voi discuta cu el cand se intoarce si vom hotari impreuna pozitia trupei.

Eu cred ca totul va fi bine atata timp cat suntem sinceri si sanatosi 🙂

 

 

Citește în continuare