Skip to content

CONCURS online: Bitza – \’Sufletul Orasului\’!

 

 

Bitza si Monden.info te invita la CONCURS!!!

Dupa cum bine stiti, Bitza si-a lansat recent online noul videoclip, \’Sufletul Orasului\’, feat Raku & Dj FaiboX. El se pregateste sa lanseze cel de-al 4lea album din cariera sa tot online, in ziua de Craciun, lansare care va fi insotita de un videochat. Ei bine, cu oceasta ocazie, ne-am hotarat sa organizam impreuna un concurs online!

Castigatorul va fi premiat cu un album Bitza – \’Sufletul Orasului\’, semnat chiar de el, pe care il veti primi prin posta dupa 25 decembrie (data lansarii) + 3 invitatii (a cate o persoana) la lansarea albumului, care se va tine pe 8 februarie si vor veni toti artistii cu care colaboreaza pe album (Loredana, Adi Despot, Grasu XXL etc) (dam o invitatie pentru castigator, si alte 2 pentru 2 prieteni de-ai sai, sau pentru oricine doreste el) + o sticla de Bailey’s (lichior de whisky) (pe care sa stiti ca as fi vrut-o eu, fiind bautura mea preferata :X )

Ce trebuie sa faceti? Sa scrieti un articol la voi pe blog pe tema \’Sufletul Orasului\’. Orice va trece voua prin cap! Dupa care lasati un link aici sau anuntati-ma pe mail despre el, iar eu si Bitza vom desemna castigatorul.

Data limita: 20 decembrie, urmand ca pe 21 decembrie sa anuntam castigatorul.

Concursul se desfasoara si pe blogurile lui Zoso si Buddha, doar bauturile oferite ca premiu fiind diferite.

Citește în continuare