Skip to content

Dj Andi In The Mix @ Music Channel

Se intampla lucruri interesante in zona muzicii dance din Romania. Pe masura ce le creste experienta DJ-ilor romani, le creste si apetitul pentru a experimenta cu alte tipuri de sound. Dintr-un comunicat de presa Music Channel aflam ca Dj Andi aduce muzica dance din club la TV.

Incepand de vineri, ora 22:00, la Music Channel, DJ Andi mixeaza video & audio in emisiunea The best DJ, the best beats & mixes. DJ-ul roman incearca sa gaseasca un punct de coliziune intre muzica dance de mainstream si beat-uri underground, funky, ceva mai ”intepatoare”, care sa condimenteze seturile sale.

Personal, sunt foarte curioasa de noul experiment si abia astept sa vad cum va fi primita propunerea de clubbing de catre fanii genului.

Pe DJ Andi il gasiti si pe Facebook sau pe MySpace, unde puteti gasi recomandari de piese, evenimente si concerte si puteti sa va dati cu parerea despre cele mai noi piese lansate de DJ-ul roman.

Iata si un preview pentru emisiunea lui DJ Andi, care suna chiar foarte bine! ] [vimeo]http://www.vimeo.com/17282101[/vimeo]

Citește în continuare