Skip to content

25.000 de oameni sunt preocupati cu Urban.ro pe Facebook!

25.000 de oameni sunt preocupati cu Urban.ro! Am strans o multime de prieteni pe pagina noastra de Facebook si sarbatorim cu un video special!

 

Pe langa stirile despre muzica, filme, fashion si evenimente pe care le postam pe site, interactionam zilnic cu o comunitate frumoasa si din ce in ce mai numeroasa pe pagina noastra de Facebook. Astazi am numarat 25.000 de prieteni care comenteaza, dau like-uri si isi exprima parerile atat in legatura cu articolele de pe site cat si cu pozele si filmuletele pe care le postam exclusiv acolo.

Daca nu ne-ai dat deja un LIKE, ne gasesti pe facebook.com/urbanpunctro. Daca ne urmaresti acolo, iti dedicam filmuletul de mai jos si iti multumim ca esti preocupat cu Urban.ro alaturi de alte sute de mii de oameni ce ne citesc lunar, de industria muzicala si de artistii tai preferati care ne citesc in fiecare zi.

Urmeaza o serie de materiale speciale si exclusive marca Urban.ro, e o idee amuzanta care implica si comentariile voastre lasate pe YouTube, Facebook si pe site.

Va multumim din nou! 🙂

Citește în continuare