Skip to content

Irina Rimes, un extraterestru ratacit printre oameni in videoclipul piesei 24:00

IRINA RIMES a lansat videoclipul piesei “24:00” pe 22 august, chiar de ziua ei de nastere, un cantec aparte, in care artista vorbeste despre lucrurile care o inspira.

Joi, pe 22 august, Irina Rimes le-a facut un cadou neasteptat fanilor, chiar de ziua ei de nastere. Cu o zi inainte de a urca pentru prima oara pe scena Festivalului CERBUL DE AUR, Irina a lansat videoclipul piesei “24:00”. Cantecul este inclus pe cel de-al doilea album al artistei,”COSMOS” (2018), a fost compus alaturi de Alexandru Cotoi (muzica), textul ii apartine Irinei Rimes, iar regia videoclipului ale carui filmari au avut loc la Kuechen Treff Pipera este semnata de Bogdan Paun. 

Pasiunea pentru MUZICA, descrisa in 24:00 printr-un univers gri, alb si negru, plin de alieni simpatici si elemente abstracte 

“Daca ma-ntreaba vreunul unde ma-ndreapta mersul, Eu le spun ‘Ma duc acasa, eu sunt extraterestru’”  – multi au descris 24:00 ca cea mai jucausa si noncoformista piesa de pe albumul Cosmos. Artista vine cumva sa confirme asta, identificandu-se ca o fiinta cosmica, intr-un univers complex, in care muzica este elementul principal. 

24:00 este piesa care ma defineste. Ea vorbeste despre mine si despre cum imi traiesc viata, despre lucrurile care ma bucura, lucrurile care ma inspira si sentimentele pe care le traiesc. E o poarta catre universul albumului meu, Cosmos.”  a spus Irina.

Videoclipul este cu atat mai interesant, cu cat o prezinta pe artista ca pe un mic alien pasionat de muzica, cu casti  pe urechi 24 din 24, inconjurat, bineinteles, de creaturi din alte lumi. Imaginile alb-negru, linia melodica si ritmul usor de retinut si de fredonat – toate ofera acestui cantec toate sansele de a deveni un hit. 

Dupa colaborari inedite si recitalul de la FESTIVALUL CERBUL DE AUR, Irina Rimes va fi din nou jurat la VOCEA ROMANIEI

Vara 2019 a avut pentru Irina Rimes ceva accente orientale, artista bifand doua piese alaturi de DJ-ul MAHMUT ORHAN (“Schhh”, respectiv “Hero”), multi sustinand ca o parte din acel sound se regaseste si pe “24:00”. 

A urmat apoi un recital de exceptie la CERBUL DE AUR 2019, pe 23 august, la doar o zi dupa ce artista a implinit 28 de ani si, iata, si-a lansat si acest nou videoclip. Perioada urmatoare se anunta la fel de incarcata pentru Irina, intrucat aceasta va ocupa din nou scaunul de jurat in cadrul showului VOCEA ROMANIEI, sezonul 9.

“Nu stii tu sa fii barbat” – pe scena Cerbului de Aur:

IRINA RIMES – drumul de la “revelatia anului” la un artist complex 

La inceput, Irina Rimes a compus pentru artisti cunoscuti precum INNA, ANDRA, ANTONIA sau ALINA EREMIA. Primul ei single, “VISELE”, a depasit toate asteptarile, ocupand numarul 1 in toate clasamentele din Romania timp de trei luni si avand peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Distinctia de “revelatia anului 2016” din partea revistei Cosmpolitan a venit apoi in mod firesc, urmand un contract semnat cu Universal Music France pentru primul sau album, “DESPRE EL”, lansat in 2017, si al doilea album in 2018, “COSMOS”. Acest ultim material a atras aprecierile tuturor, fiind o colectie de 12 cantece, prezentate sub forma unui album-carte, cu un set de poezii scrise de Irina si fotografii exclusive. 

Citește în continuare