Skip to content

Fall in love Music Festival sau de ce vine Liam Gallagher in Bucuresti

In acest week end, in parcul Mogosoaia se reia traditia unui festival de muzica smart, cool, cu o atmosfera care pare ca e o oaza de bine intr-o lume mult prea agitata si centrata pe tot felul de probleme.

Fall in Love Music Festival are 2 zile de concerte, 3 scene si peste 20 de invitati. Printre ei Liam Gallagher, Disclosure DJ set, Underworld, Kaiser Chiefs, De La Soul şi Kovacs, Şuie Paparude, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Firma, Soundopamine, Jurjak, Karpov not Kasparov, Otherside si Space Roosters.

Fratii Gallagher – de la Oasis la dispute constante, cu cuvinte grele, in fata publicului

Liam Gallagher a devenit faimos in lumea intreaga ca lider a trupei Oasis, pe care a infiintat-o impreuna cu alti trei prieteni din Manchester in 1991, trupa careia i s –a alaturat si fratele sau, Noel. S-au despartit acum 10 ani ca urmare a certurilor intre frati care continua chiar si acum, cand cei doi nu mai impart aceeasi scena.

Nu mai departe de ieri, Noel – fatele mai mare si autorul a celor mai multe cantece Oasis –  a anuntat ca e inevitabila productia unui musical despre trupa Oasis, fiind un proiect pe care l-au avut tot timpul in minte cand isi construiau albumele, ba chiar ca au avut din totdeauna si numele acestui musical “Live forever”, pentru ca la doar cateva ore de la anuntul lui Noel, Liam sa raspunda pe twiter “daca e sa facem un musical va fi despre cat de idiot era cel care a despartit trupa”.

Liam Gallagher a lansat cu doar 3 luni in urma cu documentar despre intoarcerea sa la muzica, intr-o cariera solo, “As it was” si a anuntat ca lucreaza la cel de-al doilea album solo.

Concertul lui Liam Gallagher la Mogosoaia, in cadrul festivalului Fall in love, este programat sambata seara

Daca nu aveti masina, exista transport pus la dispozitie de organizatori cu plecare din statia de metrou 1 mai sau Intermodal Straulesti la fiecare 15 minute, in intervalul 2 pm – 1 am.

Mai jos programul pentru fiecare dintre cele doua zile de festival.

Biletele sunt 179 ron pentru acces general 2 zile, sau 119 ron pentru o zi de festival. Le puteti cumpara de aici

Citește în continuare