Skip to content

“Norman Fucking Rockwell!”, noul album Lana Del Rey, direct pe primul loc in UK album chart

La inceputul lunii, Lana Del Rey si-a lansat cel de-al VI-lea album, “Norman Fucking Rockwell!” fiind de asta data un material in care accentul cade pe artista

Lana Del Rey nu isi putea alege un anotimp mai potrivit pentru lansarea noului ei album, “Norman Fucking Rockwell!”. Publicatiile din afara au numit-o deja “Melancholic Girl Autumn”, iar albumul a fost foarte bine primit de catre fani si critici, ajungand direct pe locul 1 in clasamentele din Marea Britanie.

Spre deosebire de albumul din 2017, “Lust for Life”, unde Lana colaborase cu artisti precum Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti sau Stevie Nicks, NFR! aduce in prim plan si se concentreaza mai mult pe vocea Lanei si mesajele transmise.

Cel mai prezent colaborator de pe acest album este si producatorul principal al albumului, Jack Antonoff, cel care o acompaniaza la pian, chitara, tobe, sintetizator si la ce mai este nevoie, in functie de fiecare cantec.

Artista si-a promovat intens albumul prin cateva single-uri si teasinguri pe conturile de socializare, iar fanii au fost incantati miercurea trecuta cand Lana a postat un “Instagram live session” ceva mai special. In filmare, artista canta chiar piesa care da titlul albumului, fiind acompaniata la pian de producatorul principal, Jack Antonoff.

“Norman Fucking Rockwell”, un album elegant, complex, cu aceleasi accente, dar ceva mai rafinate, de tristete visatoare, mister si iubire pierduta

Lana Del Rey nu se dezice nici de asta data de stilul care a consacrat-o, materialul recent lansat incluzand cantece cu aceeasi tenta de tristete, deprimare si visare. Multi spun, insa, ca melodiile sunt mult mai cizelate, duse la un alt nivel. Asadar, cele 14 cantece precum “Venice bitch”, “Love song”, “How to disappear”, “Happiness is a butterfly” sau “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it” vorbesc despre libertare, transformare, conditia umana, depresie, visare, mister, iubire pierduta si alte teme din acelasi registru.

Noul album Lana Del Rey, direct pe locul 1 in UK album chart, urmeaza sa fie promovat printr-un turneu in Statele Unite ale Americii

Pentru “Norman Fucking Rockwell!”, Lana Del Rey a anuntat deja un turneu de promovare in Statele Unite ale Americii, facand publice si cateva date si locuri pentru alte concerte din 2020. De altfel, “Norman Fucking Rockwell!” a intrat in UK album chart direct pe locul 1, fiind al IV-lea album “numar 1” al artistei, in acest clasament.

Lana Del Rey, alaturi de nepotul lui Jack Nicholson pe coperta noului sau album

Pana acum, copertele celorlalte albume Lana Del Rey o reprezentau doar pe artista, in diverse ipostaze. Ei bine, iata ca NFR! vine cu o surpriza. Coperta fata o infatiseaza pe Lana, la asfintit, pe un yacht, alaturi de un barbat cu un look foarte “pop & stylish”, nimeni altul decat nepotul actorului Jack Nicholson, Duke Nicholson. De altfel, Duke apare si pe coperta spate a albumului Lanei Del Rey.

Se pare ca Duke isi cladeste o cariera in acest domeniu cu pasi mici, dar siguri: in 2016 a aparut in videoclipul trupei The Dandy Warhols pentru “Catcher In The Rye”, iar anul trecut, in 2018, Duke a debutat oficial ca actor, intr-un rol secundar in filmul “Us”.

Citește în continuare