Skip to content

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena si sala GymNadia se deschid din nou pentru publicul larg

Incepand din aceasta luna, patinoarul Tiriac-Telekom Arena din Otopeni isi redeschide portile pentru iubitorii de activitati sportive. Vor fi reluate cursurile de initiere in patinaj, antrenamentele de hochei, programul pentru publicul larg si cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica.

De luni pana vineri in intervalul orar 13:00-15:00, se reiau cursurile de initiere in patinaj si antrenamentele echipelor de hochei sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.

In fiecare weekend, Patinoarul Tiriac-Telekom Arena are si un program cu ore de abonament si lectii private, dedicat publicului larg

Dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei, patinoarul Telekom Aren este un proiect de cinci stele, care are ca scop principal incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sustinerea echipelor sportive in depasirea limitelor si atingerea celor mai inalte performante.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov, iar gradinitele si scolile din Bucuresti si din localitatile limitrofe pot sa inscrie grupe de prescolari si elevi din clasele 0-4 la cursurile gratuite de initiere in hochei si patinaj. 

Mai multe informatii despre patinoar si cursurile gratuite pot fi accesate aici

Cursuri gratuite de initiere in gimnastica la sala GymNadia

Cu ocazia redeschiderii Patinoarului Tiriac-Telekom Arena va fi reluata si activitatea salii de gimnastica si educatie fizica GymNadia – proiect dezvoltat de Fundatiile Tiriac si Nadia Comaneci.

Copiii care vor sa faca primii pasi in acest sport beneficiaza de lectii gratuite de initiere in zilele de luni, miercuri si vineri intre orele 10:00 – 12:00. Cursurile contra cost vor avea loc in zilele de marti si miercuri in intervalul orar 17:00 – 19:00.

Sala este dotata cu echipamente sigure, de calitate superioara, care sunt furnizate de catre compania American Athletic Inc (AAI) si dedicate varstelor cuprinse intre 2 si 5 ani.

Citește în continuare