Skip to content

Sarbatoriti Halloweenul in ritmuri de “Thriller”, cu The Jackson Clan, o trupa tribut Michael Jackson

Beraria H va asteapta vineri, 1 noiembrie 2019, la “Michael Jackson – Thriller – Halloween Special”, un super show pregatit de italienii de la The Jackson Clan

Halloweenul se sarbatoreste anul acesta in weekendul 1-3 noiembrie, moment perfect pentru a va distra la o petrecere sau un concert tematic “de sezon”. Una dintre variante este si showul de vineri, 1 noiembrie 2019, pregatit de Beraria H si trupa tribut The Jackson Clan.

Italienii din The Jackson Clan propun un spectacol in ton cu sarbatoarea de Halloween, dar si cu videoclipul inspaimantator lansat de regele muzicii pop pe 14 noiembrie 1983.

Accesul va fi permis de la orele 22:00, iar showul va incepe la 22:30. Puteti gasi bilete in reteaua iabilet.ro, pretul biletelor variind in functie de categorie: Categoria A (in fata scenei, cu loc la masa) – 45 lei, Categoria B (acces general cu loc la masa) – 25 lei, Categoria C (partile laterale cu loc la masa) – 20 lei.

“Get ready to be thrilled” intr-o noapte care se anunta lunga, spectaculoasa, cu tot felul de surprize si detalii care va vor da fiori

Petrecerea de Halloween din Beraria H va fi una complexa. Pe langa showul The Jackson Clan, veti avea parte de concursuri (va fi premiat cel mai creativ costum de Halloween) si veti fi intampinati de tot felul de monstri, stafii si fantome, toate acestea intr-un decor “de groaza”.

The Jackson Clan, trupa venita din Italia de Sud are toate ingredientele unui show de exceptie: muzica live, asemanare izbitoare cu personajele Thriller si coregrafie spectaculoasa

The Jackson Clan este un proiect inceput in 2013 din dorinta de a continua istoria si contributia regelului pop la muzica internationala. Spectacolul lor complex a capatat din ce in ce mai multa popularitate, fiind prezentat, pe langa Italia, in multe alte tari.

Astazi, Michael Flower, Frank Conversano, Danny Trent si Jabe Belviso, cei 4 membri ai formatiei The Jackson Clan surprind mereu prin spectacolele live, asemanarea incredibila, haine si celebra coregrafia a lui Michael Jackson.

In 2017 a fost lansata o colectie cu piese Michael Jackson care se incadreaza in tematica de Halloween, fiind cunoscuta afinitatea starului pop pentru aceasta perioada a anului

Pe 29 septembrie 2017, Epic/Legacy Recordings in colaborare cu The Estate of Michael Jackson au lansat “SCREAM”, o colectie cu 13 piese + 1 bonus track care se incadrau perfect in acest registru ceva mai sinistru. De fapt, ideea a avut la baza afinitatea lui Michael Jackson pentru transformari, deghizari, intuneric, lumina si tot ce tine de sarbatoarea Halloweenului.

Colectia include piese cunoscute precum “Thriller”, “Torture”, “Dirty Diana”, “Ghosts”, dar si un bonus track, “Blood on the Dance Floor X Dangerous”.  Pe langa tematica de Halloween, fiecare cantec se remarca prin ceva special. De exemplu, “Dirty Diana” a fost al cincilea loc 1 consecutiv din cadrul albumului “Bad”, iar “This Place Hotel” a fost primul single scris si compus integral de Michael Jackson.

Citește în continuare