Skip to content

Completeaza in harta CCC Shoes Map locurile tale preferate din Bucuresti si castigi un zbor deasupra capitalei

Pentru toti cei care vor sa incerce sa se simta in orasul lor ca intr-un city break, intr-un weekend de vacanta, CCC Romania a lansat o platforma interactiva in care oameni cu diverse preocupari si preferinte marcheaza pe harta Bucurestiului locurile lor preferate.

CCC Shoes Map aduce intr-un singur loc cele mai interesante spatii de petrecere a timpului liber in Bucuresti, recomandate de oameni care le-au vizitat.

Muzee, restaurante, expozitii, hub-uri sau cladiri spectaculoase sunt marcate pe CCC Shoes Map pentru o experienta care vorbeste indirect si despre altruism: ai descoperit ceva frumos, il imparti si cu ceilalti.

Platforma interactiva cu locurile cool din Bucuresti este disponibila la adresa www.cccshoesmap.eu, atat in varianta desktop, cat si de pe telefonul mobil; prin intermediul pin-urilor, veti descoperi locurile de interes dintr-o multitudine de categorii, recomandate atat de utilizatori, cat si de persoane care prin natura activitatii lor au o viata sociala foarte activa si pot face comparatii cu alte locuri cool care apar in Bucuresti.

CCC Shoes Map este o continuare a campaniei CCC Youngsters, care aduce în fiecare sezon cele mai bune branduri de pantofi sport in magazine, platforma se adreseaza tinerilor care vor sa descopere orașul, se distreaza si isi impartasesc descoperirile cu prietenii, dând share recenziilor lor direct pe Facebook.

Daca vreti sa marcati pe harta propriile voastre descoperiri trebuie a urmati 4 pasi simpli:

  • alegeti locul pe harta, in baza adresei sau a numelui locului introdus in bara de “Search”
  • descrieti experienta in cateva cuvinte
  • incarcati maximum 3 poze

Daca doriti, puteti distribui review-ul si pe pagina voastra de Facebook, ca sa-i ajutati pe prieteni sa se bucure de aceleasi experiente.

Puteti castiga un zbor cu motor planul deasupra Bucurestiului daca testati si marcati cateva review-uri pe CCC Shoes Map.

Zilele acestea, utilizatorii sunt invitati sa exploreze cele mai faine cafenele cu cea mai buna cafea din Bucuresti, selectate de CCC. Daca urmaresti pinurile galbene de pe harta si lasati un review la una dintre locațiile: BEANS & DOTS, UTOPIA COFFEE BAR, COFTALE COFFEE SHOP, TWO MINUTES COFFEE, ALEF ESPRESSO BAR sau ARTICHOKE pana pe 18 noiembrie 2019, puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre premiile de mai jos:

  • Un zbor de 30 de minute cu motoplanorul la Aerodromul Clinceni „Aurel Vlaicu”.
  • O valiza de calătorii Lasocki, un card discount 30% valabil pana pe 31.12.2019, in toate magazinele CCC din tara, un set de accesorii CCC care include curea, portofel si breloc.
  • Un Keep Cup de sticla reutilizabila si o dimineata la cafea cu un barista de la Beans & Dots, care sa va povesteasca despre specialty coffee si sa va invete cum sa faceti brew coffee acasa.
  • Free coffee timp de 30 de zile, oferit de Utopia Coffee Bar.

Mai multe detalii despre concurs, precum si regulamentul acestuia, pot fi gasite pe pagina Despre Concurs.

Citește în continuare