Skip to content

13 locuri cu cele mai delicioase brunch-uri din Bucuresti

Fie ca vorbim despre preferintele gurmanzilor desavarsiti sau doar despre banala dorinta de a descoperi locuri noi cu delicii culinare, Bucurestiul a evoluat mult pe parte gastronomica si a devenit unul dintre orasele ofertante in materie de localuri cool.

In ceea ce priveste brunch-ul, definit ca o combinatie intre micul dejun si pranz si potrivit celor care nu obisnuiesc sa ia masa la primele ore ale diminetii, restaurantele din capitala vin cu o serie de meniuri indraznete.

Va prezentam 13 cele mai in trend localuri din Bucuresti in materie de brunch si doar cateva dintre preparatele cu care va veti delecta daca le alegeti.

Frudisiac

Locul are un design scandinav si pune accent pe mancarea sanatoasa, iar daca ajungeti acolo trebuie neaparat sa incercati un sandwich cu smochine sau un avo-toast;  veti incepe ziua cu un vibe pozitiv dupa o gustare la Frudisiac. Localul il gasiti pe Intrarea Bitolia nr.  4. 

Simbio

Simbio este genul de loc in care va puteti simti ca la unul dintre apropiatii vostri acasa. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca „apropiatul” are o casa amenajata cu foarte mult bun gust si o curte interioara superba. Din meniu nu lipsesc ouale benedict sau florentine, sandwich-uri calde cu jambon sau ton, smoothie-uri delicioase sau granola homemade. Veti gasi localul pe strada Negustori nr. 26.

Suento

In ceea ce priveste brunch-ul, la Suento puteti alege intre un croque monsieur delicios, trei tipuri de omlete savuroase, un halloumi toast remarcabil si multe alte specialitati, iar la final puteti opta pentru iaurtul grecesc cu miere si alune… Localul este situat pe strada Toamnei nr.101.

Gram Bistro

Gram Bistro are o serie de salate  gustoase – de fructe de mare, salata calda cu somon, salata tabouleh cu quinoa sau salata crispy chicken, iar la capitolul bruschete exista opt sortimente savuroase din care puteti alege. Adresa Gram Bistro este bulevardul Nicolae Titulescu nr. 4-8.

Ad Hoc Bistro

Situat pe strada C. A. Rosetti 10, Ad Hoc Bistro vine cu o atmosfera usor studenteasca, iar preparatele pe care le ofera sunt foarte gustoase: platourile cu bruschete cu rosii si busuioc, carnaciori, creveti si calamari, cartofi prajiti cu branza rasa, salata cu pui si capsune. 

Miss Ale Central Culture

Miss Ale Central Culture este in zona Calea Mosilor, pe strada Robescu F. Constantin numarul 2, cu terasa si spatiu in interior, unde ilustratoarea Ana Banica a realizat un mural pictat. Meniul este sezonier, si pe langa burgeri, sandvisuri si salate, au si meniu brunch all day. La subsol au si un mini-cinema.

Crocant

Crocant este un bistro-brutărie, unde se gasesc deopotriva bunatati dulci si sarate, care se potrivesc perfect unui brunch. Paine cu maia, combinatii de oua, supe, salate, prajituri si pancakes fac parte din meniul lor. Crocant este deschis pe strada Nicolae Iorga, numarul 35.

PAPILA

Pe strada Sfintilor numarul 6, foarte aproape de Universitate, PAPILA este locul unde sa incercati sandvisuri consistente, supe si piureuri cu tot felul de garnituri, toate potrivite pentru un brunch, toate intr-un spatiu foarte primitor.

FROG

Tot in zona Universitate, in rondul de la liceul Spiru Haret, adresa exacta fiind Vasile Lascar numarul 24, FROG este o poveste culinara intr-un décor cu plante si mobila atent alese, intr-un spatiu mic, dar foarte primitor. De la quichuri si salate la dulciuri și torturi incredibile, servirea si atmosfera impecabile, va vor purta intr-un alt univers si cu siguranta va veti intoarce.

Erbario

Situat in zona dintre Parcul Tineretului si Parcul Carol, pe strada General Nicolae Haralambie numarul 34, cafeneaua cu design care abunda in plante verzi serveste si mancare, meniul fiind potrivit pentru brunch. Atmosfera este foarte placuta, iar meniul se adreseaza tuturor gusturilor, cu delicatese vegetariene care completeaza perfect atmosfera.

Ză Lokal

Pe Calea Victoriei 214, Za Lokal serveste brunch pe tot parcursul zilei, cu portii generoase pe baza de ou si diverse combinatii care se servesc cu cartofi prajiti proaspeti, ca de exemplu vitel fraged iin bere neagraa cu mirodenii si legume, printe altele.

Rekolta

In Floreasca, intr-o superba casa renovata unde s-au pastrat elemente interbelice si cu o curte spatioasa, a aparut relative recent Rekolta, un spatiu de brunch, dar care are si o componenta de bar destul de semnificativa. Meniul este impartit in de dimineata si pentru seara si au inclusiv un platou special creat pentru a insoti vinul.

B4 Market

Tot in zona Floreasca, B4 Market are un design aparte, doar din geamuri, unde lumina naturala completeaza ambianta meselor. Brunchul aici raspunde tuturor cerintelor, de la cei mai exigenti vegetarieni, la cei care prefera burgerii sau clatitele americane. Localul se gaseste pe strada Radu Beller numarul 54.

Citește în continuare