Skip to content

Catherine Zeta-Jones si fiica ei, Carys Douglas in primele poze de campanie pentru Fendi

Noua campanie a brandului de lux Fendi sarbatoreste relansarea gentii Peekaboo si aduce in prim plan relatia speciala dintre Catherine Zeta-Jones si fiica ei, Carys Douglas.

Lansata in urma cu 10 ani, geanta Peekaboo de la Fendi a devenit un model clasic care este readus constant in atentia publicului prin imagini inedite. Pentru sezonul de toamna 2019 – iarna 2020, actrita Catherine Zeta-Jones si fiica ei de 16 ani, Carys Douglas, au devenit ambasadoarele Fendi si au facut o plimbare de o zi prin Roma pentru un sedinta foto si un film care arata relatia de prietenie, incredere si admiratie dintre ele.

In filmul campaniei Fendi se aude hitul lui Mary J.Blige din anii ’90, „Family Affair” cu filtre de imagine vintage inspirate din trendul de nostalgie regasit in majoritatea vizualurilor comerciale din ultimele luni. 

Povestea incepe cu fiica lui Catherine si a lui Michael Douglas care ii aduce flori mamei. Actiunea se petrece intr-o cladire superba si continua cu plimbarile lor printre coloanele romane. Filmarile s-au desfasurat intr-o zi extrem de calda din vara trecuta si singurele cerinte ale celor doua modele au fost muzica disco, rock si ventilatoare. 

View this post on Instagram

#MeAndMyPeekaboo ❤ @fendi @carys.douglas @fisforfendi #FendiPeekaboo

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zeta-Jones poarta un model clasic al gentii Peekaboo, fara logo-ul repetitiv regasit in toate produsele recente lansate de Fendi. Douglas apare cu varianta casual a gentii care include cureaua de umar si permite mai multa mobilitate. 

Geanta Fendi Peekaboo a fost creata de Silvia Venturini Fendi pentru colectia din vara anului 2009 a brandului italian. Si-a luat numele de la buzunarul frontal care se poate indoi si dezvaluie o captuseala in culoare contrastanta, ca un mic secret. 

Prietenia lor este o poveste despre bune maniere, bun simt si educatie corecta.

Campania Fendi nu este primul shooting al duo-ului Zeta-Jones-Douglas impreuna. In luna septembrie a anului trecut au pozat pentru revista Town&Country iar anul acesta au aparut pe coperta Vanity Fair din Spania in tinute Fendi pentru a promova noua colectie.

Actrita de 50 de ani este bucuroasa ca fiica ei ii poarta pe urme si se indreapta spre o cariera in showbiz. Desi a fost crescuta in Bermuda, departe de paparazzi din Hollywood, Carys si-a facut aparitia tot mai des pe covorul rosu la evenimente in ultimul an.

La fel ca mama ei, Douglas a inceput sa studieze baletul de la varsta de patru ani si a luat cursuri de canto si actorie. Shootingurile si campaniile foto sunt un mod prietenos de a o introduce lumii pe superba Carys.

Catherine si Carys au vorbit despre lucrurile pe care le au in comun si prietenia deosebita in interviurile de promovare a colectiei Fendi: „Avem acelasi simt al umorului, radem tot timpul cand petrecem timp impreuna. Mama este cea mai amuzanta persoana pe care o cunosc. Sunt norocoasa sa avem o relatie atat de frumoasa. M-a invatat despre cum merg lucrurile in viata dar si sa ma distrez si sa ma bucur de fiecare moment.”

Insa lucrurile vin din rigurozitate, disciplina si o doza de realitate, asa cum a spus si Carys: „Parintii mei fac o treaba foarte buna pastrandu-ma cu picioarele pe pamant, ma ancoreaza in realitate. Imi reamintesc constant sa ma uit in jur si sa observ cat de extraordinara si norocoasa este viata pe care o ducem”.

Zeta-Jones a adaugat ca „Sunt foarte foarte mandra de faptul ca am insuflat copiilor mei bunele maniere. Nu e nimic mai rau decat un copil privilegiat fara maniere. Am lucrat mult cu ei, in regim de armata, mai ales in anii adolescentei. Carys stie ca nu poate sa isi dea ochii peste cap cand vorbeste cu mine, nu are voie sa bombane. Nu i-am facut niciodata acest lucru mamei mele asa ca nici ea nu mi-l face mie”.

Colectia este deja disponibila spre vanzare pe site-ul Fendi.

Citește în continuare