Skip to content

Timothee Chalamet debuteaza in teatru alaturi de Eileen Atkins. Bilete de la 12 lire.

Una dintre cele mai faimoase actrite de teatru din Marea Britanie – Eillen Atkins (83 de ani)- il ajuta pe Timothee Chalamet in debutul sau in teatru.

Se va intampla anul viitor intr-un spectacol scris de castigatoarea premiului Pulitzer Amy Herzog, “4000 de mile”, povestea unui tanar de 21 de ani care porneste intr-o cursa cu bicicleta si dispare cu totul din raza oricarui sistem de monitorizare pentru a aparea dupa cateva saptamani in fata casei bunicii lui de 91 de ani care e pe patul de moarte.

Spectacolul e va juca la OLD VIC din Londra, incepand din aprilie anului viitor. Puteti sa va rezervati bilete aici, se pun in vanzare chiar astazi, 21 noiembrie. Biletele costa intre 12 si 65 de lire sterline.

Dupa nominalizarea la Oscar pentru rolul din „Call Me by Your Name”, Chalamet joaca acum in seria „The King”, fiind Henry V pe Netflix.

Urmatoarele lui filme vor fi “Dune” si o continuare dupa “Call Me by Your Name”, care se va numi “Find Me”.

Colega sa de scena, Eileen Atkins este cea mai buna alegere pentru debutul in teatru pe care ar fi putut sa-l aiba un tanar cum e Timothee. Are 85 de ani, premiiile BAFTA si EMMY pentru munca sa in seriale de televiziune, dar si Olivier Award pentru cea mai buna actrita de teatru in Marea Britanie. Eillen a fost decorata de Regina Angliei pentru contributia sa la dezvoltarea teatrului si a lucrat pe scene cu actori ca Judi Dench, Vannessa Redgrave, Jude Law sau Alan Bates.

Citește în continuare