Skip to content

Marcel Iures, Florin Piersic jr., Dorina Chiriac, Ada Milea, Rodica Negrea si Mihai Malaimare sunt o parte dintre actorii care va invita sa-i vedeti pe scenele bucurestene saptamana viitoare

Intre 25 noiembrie si 1 decembrie, Urban.ro va recomanda urmatoarele spectacole:

Teatrul ACT

“Stage Dogs” dupa “A life in the theater” de David Mamet

“Stage Dogs” este un spectacol in care este prezentata tensiunea dintre doua generatii de actori in culisele unui teatru, intr-o atmosfera specifica filmelor noir din anii ’40, cu improvizatii de jazz intre scene. Este o productie Teatrul ACT – 20 de ani.

Spectacolul se poate vedea in data de 26 noiembrie, ora 19.30. Nu este recomadat persoanelor sub 16 ani.

Regia: Florin Piersic jr.

Distributia: Marcel Iures, Florin Piersic jr.

Durata: 1h 45 min (fara pauza)

Bilete: aici

Centrul de Teatru Educational Replika

“Rovegan” dupa cartea „Cirese amare” a Lilianei Nechita 

Spectacolul exploreaza fenomenul migratiei motivate de saracie dinspre Europa de Est spre Occident. Acesta urmeaza traseul unui basm contemporan, fictionalizeaza experienta unor mame nevoite sa plece la munca in Italia si interogheaza asupra efectelor unei astfel de dislocari in plan personal si social. 

Spectacolul se poate vedea in data de 28 noiembrie, ora 19.00

Regia: Catinca Draganescu

Distributia: Mihaela Teleoaca, Silvana Negrutiu, Valentina Zaharia 

Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Bilete: intrare gratuita cu rezervare la acest link

Teatrul mic

“Tinutul din miezul verii” de Tracy Letts

“Tinutul din miezul verii” spune povestea a trei surori care se intorc acasa in momentul in care tatal lor dispare intr-un mod neprevazut. Nici moartea lui si nici inmormantarea nu o infraneaza pe mama sa fie ceea ce a ajuns, un om crud, ironic si acid, care devoreaza fara oprire absolut tot ce prinde, antidepresive, vietile fiicelor ei si minciunile ascunse, departe in trecut.

Spectacolul se poate vedea in data de 30 noiembrie si 8 decembrie, ora 18.30, Sala Atelier

Regia: Vlad Massaci

Distributia: Rodica Negrea, Andreea Gramosteanu, Valentina Popa, Diana Cavallioti / Madalina Ciotea, Dana Dembinski, Silvana Mihai, Mihai Calin, Claudiu Istodor, Ionut Visan, Cuzin Toma, Cezar Grumazescu,
Viorica Muresanu

Durata: 3h (cu pauza)

Bilete: 30 noiembrie: aici 8 decembrie: aici

Teatrul Masca

“D’ale Carnavalului” dupa piesele lui Ion Luca Caragiale, “D ale Carnavalului” si “Conu’ Leonida fata cu reactiunea”

Spectacolul spune povesti de amor dintr-o mahala de la periferia Bucurestiului la sfarsitul secolului 19. Un tanar fermecator, pentru care iubirea si imbratisarea unei femei, de fapt a mai multor femei, sunt la fel de importante ca aerul. Un biletel de amor ratacit in mainile gresite este scanteia care aprinde totul.Iubiri, tradari, amenintari, un carusel de intamplari neprevazute se pune in miscare pana ce carnavalul, cel care asaza o masca pe ochii fiecaruia, va reusi sa aduca la lumina adevarata fata a tuturor celor implicati.

Spectacolul se poate vedea in data de 30 noiembrie,si duminica 1 decembrie, ora 19.00, Sala Mare. Nu este recomandat persoanelor sub 16 ani

Regia: Mihai Malaimare

Durata: 1h 30 min (fara pauza)

Distributia: Sorin Dinculescu, Alina Craita, Cristina Panait, Mache Razachescu, Valentin Mihalache, Madalin Mladinovici, Dora Iftode, Sonia Kalman, Cristina Albisoru, Andrei Gurlui, Alexandru Cruceru, Mihai Malaimare

Bilete: 30 noiembrie: aici 1 decembrie: aici

Teatrul Luni de la Green Hours

“Apolodor” dupa Gellu Naum

“Apolodor” este un spectacol – concert inspirat de „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum si reprezinta unul dintre cele mai populare proiecte muzicale semnate Ada Milea. Este „o harta muzicala a calatoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum”.

Spectacolul se poate vedea in data de 30 noiembrie, ora 13.00

Distributia: Ada Milea, Dorina Chiriac, Radu Banzaru, Alex Neagu

Durata: 1h 15 min

Bilete: aici


Teatrul National Bucuresti

“Tectonica sentimentelor” de Eric-Emmanuel Schmitt

Spectacolul dezvaluie un joc al orgoliilor in care un barbat devine miza pentru care patru femei au hotarat sa lupte: speranta, dragostea pura, sansa pe care niciodata nu au avut-o, dovada ca isi pot depasi conditia. Povestea patrunde in viata intima a Parisului zilelor noastre, cel sofisticat, al bauturilor fine si al hainelor scumpe, dar si cel al strazii si al luptei dure pentru supravietuire.

Spectacolul se poate vedea in data de 1 decembrie, ora 19.00, Sala Atelier

Regia: Nicolae Scarlat

Distributia: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Cretulescu, Carmen Ionescu, Valentina Zaharia

Durata: 2h 45 min (cu pauza)

Bilete: aici

Citește în continuare