Skip to content

Dupa incheierea turneului aniversar Fenomental XX, Vita de Vie revine cu un concert la Hard Rock Café

Miercuri, 27 noiembrie, incepand cu orele 21:30 sunteti asteptati in Hard Rock Café pentru un concert Vita de Vie. Formatia care tocmai si-a incheiat turneul aniversar Fenomental XX printr-un concert la Cluj-Napoca, se intoarce in Bucuresti si promite un spectacol electric. Biletele se gasesc in reteaua iabilet.ro, costa 49 lei (fara loc, in picioare) si 79 lei (acces general, cu loc la masa). De retinut ca de asta data nu vor fi mese in fata scenei tocmai pentru ca distractia sa fie una totala.

Baietii de la Vita de Vie au marcat 20 de ani de la albumul de succes “Fenomental” printr-o serie de concerte in 5 orase diferite

Albumul “Fenomental” a fost lansat acum 20 de ani, fiind materialul care de altfel i-a facut cunoscuti pe baietii de la Vita de Vie. Cel mai bine vandut, dar si cel mai premiat album a avut parte acum, in 2019, de o remasterizare, dar si de o editie pe vinil. In plus, Vita de Vie a pornit in aceasta toamna si intr-un turneu national intitulat “Fenomental XX”, marcand acest moment prin concerte in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca.

Iarna 2019-2020 aduce doua evenimente importante pentru Vita de Vie

Pe langa turneul tocmai incheiat si showul de miercuri de la Hard Rock Café, perioada urmatoare se anunta una incarcata pentru baietii de la Vita de Vie. Continuand traditia inceputa acum 3 ani, formatia va sustine pe 26 decembrie un concert acustic de Craciun in Expirat Halele Carol. Piesele Vita de Vie vor fi selectate si reorchestrate intr-o maniera inedita, pe “modul acustic”, special pentru acest eveniment, de altfel ultima aparitie a formatiei din 2019.

In plus, Adrian Despot (chitara si voce), Sorin Tanase (tobe), Cezar Popescu (chitara), Adrian Ciuplea (bass & violoncel), Mihai Ardelean (clape), Mandela Cajol (flaut si percutie) –  intr-un cuvant Vita de Vie vor fi parte a celui mai mare eveniment romanesc din strainatate, si anume Snow Fest – Les 2 Alpes – 10 Year Anniversary.

Pe 21 martie, trupa va concerta la Les 2 Alpes alaturi de alte trupe romanesti precum Subcarpati, Suie Paparude, Bucovina, Luna Amara si Cardinal.

Mai multe detalii despre eveniment, puteti gasi aici.

Cel mai recent album Vita de Vie a fost lansat in octombrie 2018, “Sase(+)/Sase(-)” fiind un material conceput si gandit pe parcursul a sase ani

Vita de Vie a fost infiintata in 1996, iar dupa numai un an, odata cu albumul “Rahova”, reuseste sa se evidentieze printre alte trupe de gen. Succesul avea sa vina insa in 1999, odata cu lansarea albumului “Fenomental”, iar trupa incepe sa fie asociata cu hitul “Basul si cu toba mare”. Urmeaza concerte peste tot in tara, albume si hituri ca “Sunetul mai mare”, “Haihui”, “Varza”, “Beat Mort” sau “Praf de stele”. De-a lungul acestor multi ani de activitate nu au lipsit, bineinteles, nici colaborarile cu alti artisti de la noi, ca de exemplu Ganja, Parazitii, K-Gula sau Suie Paparude.

Dupa 6 ani de studiu si act creativ, in octombrie 2018, Vita de Vie lanseaza albumul “Sase (+)/Sase(-). Cel mai recent material al trupei reprezinta de fapt un album in doua parti: prima parte, Sase (+), a fost lansata in 29 octombrie 2016, iar cea de-a doua, Sase (-) a fost scoasa pe piata pe 27 octombrie 2018.

Citește în continuare