Skip to content

E.T. simpaticul alien s-a reintors in familia lui Elliot dupa 37 de ani. Cum arata acum actorul care-l juca pe micul Elliot

Unul dintre cele mai emotionante momente cinematografice ale acestor sarbatori de iarna, este reintalnirea dintre E.T si acum adultul Elliot. Se intampla intr-un film de scurt metraj de 4 minute, care e de fapt o reclama pentru compania de cablu a studiourilor Universal, cea care a produs si filmul cu E.T in 1982.

Personajul lui Elliot adult este interpretat in acest film de scurt metraj de acelasi actor care l-a portretizat in urma cu 37 de ani, Henry Thomas.

In noul film, Elliot are sotie si doi copii si, la reintalnire, sarbatoresc Craciunul cu toata familia existinsa, inclusiv cu E.T care le povesteste ca are si el copii.

Aici puteti vedea filmul.

De la filmul E.T. regizat de Steven Spielberg, cariera actorului Henry Thomas a avut multe perioade de cumpana.

Thomas are acum 48 de ani, a fost casatorit de 3 ori si are 3 copii. In urma cu doar cateva saptamani a fost din nou in atentia presei americane pentru ca… a fost arestat. Conducea beat si s-a ales cu o amenda importanta.

Dupa E.T a jucat in filme de seria II-a si a incercat o cariera in muzica. Are o trupa The Blue Heelers cu care concerteaza in zona San Antonio. La vremea premierei filmului E.T, Henry Thomas a fost inclus in toate topurile de profil – de la cel mai influent copil pana la cel mai bun actor copil.

E.T e una dintre cele mai bine controlate marci ale studioului Universal si nu a fost expus in reclame.

Si acest film de scurt metraj s-a facut cu acordul si sub supravegherea lui Steven Spielberg, chiar daca drepturile de autor pentru micutul personaj extraterestrial sunt detinute de Universal in integralitate.

Producatorii filmului E.T au fost insa intotdeauna foarte atenti cu brandul pe care –l reprezinta micul persojaj, dar si filmul in sine: Spielberg a scos filmul din cinematografe dupa un an de la lansare si nu l-a redistribuit pana in 1985 cand a devenit disponibil pe casete video si la televiziuni.

La vremea respectiva, producatorii au anuntat ca desi cererile pentru licentierea obiectelor de merchandising era foarte mare, intentia lor a fost sa tina productia la o scara cat mai mica si nu au aprobat nici jumatate din solicitari.

E.T este povestea prieteniei dintre un baietel si un mic alien pe care –l ajuta sa se intoarca in spatiu la familia lui

Filmul produs si regizat de Spielberg are la baza un personaj inmaginar pe care Spielberg l-a creat dupa divortul parintilor lui in 1960.

La lansarea in iunie 1982 filmul a devenit imediat un super succes, depasind recordul de incasari ale filmului Star Wars care conducea in toate topurile. Recordul de incasari/spectatori al filmului E.T a fost mentinut inca 11 ani, pana cand un alt film al lui Spieberg – Jurassic Park – l-a depasit in 1993.

Citește în continuare