Skip to content

David Garrett din nou in Romania cu doua concerte la Bucuresti si Cluj-Napoca in 2020

Superstarul international care a cucerit publicul roman anul trecut, cu doua reprezentatii sold-out, precum si cu programele extraordinare de muzica clasica din cadrul Festivalului International George Enescu, David Garrett va sustine doua noi show-uri la Bucuresti si Cluj-Napoca in 2020.

Spectacolele fac parte din turneul mondial „UNLIMITED LIVE” al artistului si se vor desfasura pe 21 octombrie 2020 la Sala Palatului din Capitala si pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Biletele s-au pus in vanzare pe eventim.ro.

Concert-cinematografic cu cele mai cunoscute hit-uri si balade rock, dar si muzca clasica – o fuziune intre componenta muzicala si vizuala de exceptie

Folosind o tehnologie inovatoare de ultima generație pentru a crea o imbinare intre componenta muzicala si cea vizuala cu experienta unui concert–cinematografic, violonistul rockstar David Garrett doreste sa cucereasca fanii din Romania cu piese noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum si cu cele mai emotionante interpretari ale celor mai apreciate hituri internationale.

Peste 200.000 de fani la nivel international au vizionat noul spectacol „UNLIMITED LIVE” in 2019

Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover, David Garrett impreuna cu echipa sa au pregatit cu meticulozitate programul show-ului „UNLIMITED LIVE” cu mai mult de un an de zile inainte.

Prin concertul „UNLIMITED LIVE”, David Garrett ofera o experienta  foarte imersiva, o alta perspectiva de a experimenta muzica, plimbandu-i pe spectatori in lumi indepartate, de la adanca mare albastra pana la luna sau intr-o urmarire futuristica in plina viteza intre masini.

Interpretarile pline de emotie ale legendarelor piese rock Purple Rain sau Smells Like Teen Spirit, versiunile melodiilor Nothing Else Matters sau November Rain, noile adaptari ale unor hit-uri precum Viva la Vida sau Hey Judge, precum si interpretari din muzica clasica cum ar fi Simfonia a 5-a a lui Beethoven sau Clair de Lune a lui Debussy au atras deja milioane de fani de pe toate continentele, dependenti de muzica sa.

Considerat un Paganini printre starurile pop si un Jimi Hendrix printre violonisti, David este „The Devil’s Violonist” al timpurilor noastre, un superstar international care estompeaza barierele dintre Mozart si Metallica intr-un deceniu de cariera internationala de crossover.

David a inceput sa studieze vioara la patru ani si s-a inscris la Conservatorul Lübeck la 7 ani. A primit primul sau Stradivarius la doar 11 ani, datorita generozitatii presedintelui german de la vremea respectiva Richard von Weizsäcker. In timp ce studia la Juillard, Garrett a compus o piesa muzicala in stilul Bach, care a castigat premiul de compozitie al scolii in 2003. In mai 2012, Garrett s-a alaturat tenorului Jonas Kaufmann intr-o performanta speciala in finala Ligii Campionilor UEFA.

A vandut milioane de bilete la concertele din intreaga lume si a castigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur si 16 discuri de platina, obtinute in tari precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore si multe altele.

Citește în continuare