Skip to content

unteatru: pentru prima data in Romania abonamente de fidelitate anuale la teatru cu preturi promotionale, indiferent de spectacol. Detalii unde le cumparati.

La 10 ani de la lansarea unteatru, compania condusa de Andrei si Andreea Grosu lanseaza o serie de carduri de fidelitate, in editie limitata, inspirata de personaje celebre din dramaturgia universala.

Oana Pellea, Gigi Caciuleanu, Horatiu Malaele, Gheorghe Visu si Ionut Visan semneaza ilustratiile care personalizeaza cardurile propuse spectatorilor

Acestia sustin astfel fenomenul independent si incurajeaza in continuare dezvoltarea acestui proiect cultural. Abonamentele au fost puse in vanzare si pot fi comandate online de pe www.unteatru.ro.

Accesul gratuit la spectacole, prioritatea rezervarii biletelor, invitatiile la premiere si reducerile sunt doar cateva dintre beneficiile de care vor avea parte detinatorii cardurilor in 2020. Achizitionarea lor va reprezenta nu doar prilejul de a fi oricand aproape de unii dintre cei mai apreciati artisti, dar si o declaratie de sustinere a teatrului care, in ultimii 10 ani, a produs din resurse proprii numeroase spectacole apreciate si recunoscute de juriile marilor festivaluri.

Prospero, Hamlet, Don Juan si Shylock sunt abonamentele pentru public, iar lor li se alatura abonamentul Mecena, dedicat companiilor. Toate aceste personaje sonore vor deveni in 2020 mesagerii teatrului independent

Toate cele cinci carduri vor fi valabile pe durata intregului an. Fiecare dintre ele are o valoare proprie, in functie de numarul de beneficii oferit detinatorului. Pretul unui abonament anual porneste de la 300 de lei (Shylock), care garanteaza accesul spectatorului la toate avanpremierele unteatru din 2020 si reduceri substantiale pentru toate biletele achizitionate. Valoarea unui abonament poate poate pana la 5000 de lei (Cardul Mecena dedicat companiilor), care ofera beneficiarilor 100 de bilete la teatru sau reprezentatii private, organizate exclusiv pentru angajatii si partenerii companiilor – Mecena.

unteatru a respirat pentru prima oara pe 25 iulie 2010, si s-a nascut din entuziasmul regizorilor Andrei si Andreea Grosu. Aici nu aplauzi pentru ca trebuie, ci pentru ca simti.

unteatru promoveaza educatia prin cultura, precum si o generatie de artisti, regizori, actori, muzicieni, coregrafi si artisti plastici. La unteatru se monteaza clasici reactualizati, autori contemporani si spectacole laborator.

Citește în continuare