Skip to content

Trupa Byron revine pe scena Expirat Club pe 15 ianuarie

Inceputul de an ne aduce un nou concert Byron pe scena de la Expirat Club. Miercuri, 15 ianuarie, incepand cu ora 21:00 baietii vor canta hituri mai vechi, dar si piese noi, incluse pe cel mai recent album, “Noua”, material lansat chiar in toamna anului trecut. Veti avea ocazia sa ascultati live piese precum “Anima”, “Melancolic”, “Consumatori de vise”, “Cu capul in nori”, “Continuum”, “Masa pentru doi” sau “Cantec de leagan”.

Biletele costa 50 lei si le puteti achizitiona din reteaua Iabilet.ro.

Cu 7 albume de studio si 3DVD-uri lansate, trupa Byron si-a castigat din ce in ce mai multi fani, acceptand provocari si bifand premiere interesante pentru piata muzicala de la noi.

De exemplu, in 2010 au filmat un concert la 100 de metri adancime in Salina Turda, dupa care tot ei au semnat coloana sonora a serialului original HBO Romania “Ramai cu mine”.

In 2014, impreuna cu o fanfara militara si un cor de elevi au filmat concertul “Electric Marching Band” la Teatrul National din Cluj, iar in 2016, la aniversarea de 10 ani, au plecat intr-un turneu national care a culminat cu concertul de la Bucuresti, difuzat la TVR.

In 2017, proiectul lor “Solo Together” a inclus cate un album solo al fiecarui membru al formatiei, iar pe 9 noiembrie 2019, dupa o munca de aproape 2 ani, baietii au lansat cel de-al 7-lea album de studio.

Cel mai recent album Byron, “Noua”, a fost lansat printr-un concert Sold Out la Arenele Romane si este un material dedicat romanilor, atat celor plecati, cat si celor ramasi in tara.

Ideea albumului a venit dupa ce Daniel Radu (Dan Byron) si-a vizitat cativa prieteni in Sicilia, iar cele 12 cantece surprind intr-o maniera proprie realitatile vietii de la noi, sub toate aspectele ei, prezentata deseori cu partile ei intunecate, care nu pot fi ocolite, dar care sunt abordate in acest caz si cu un strop de umor despre care membrii formatiei spun ca se afla in “gena romanilor”.

Citește în continuare