Skip to content

“Disney in Concert”, pe scena Circului Metropolitan, aduce piese din filmele Lion King, Aladdin, Frumoasa si Bestia sau Mica Sirena

 

Pe 7 si 8 februarie, Circul Metropolitan Bucuresti va invita la un concert dedicat atat copiilor, cat si parintilor: “Disney in Concert – Magical Music from the Movies”

Orchestra Simfonica Bucuresti, condusa de dirijorul Alexandru Ilie, va interpreta piese celebre din filme Disney indragite de o lume intreaga: Lion King, Aladdin, Cartea Junglei, Mica Sirena, Mary Poppins, Pocahontas, Frozen sau Frumoasa si Bestia. Mai multe informatii despre bilete puteti gasi pe Bilete.ro.

Magia filmelor Disney este recreata prin muzica, dar si prin dans, costume, imagini si efecte speciale

In cadrul spectacolelor din februarie veti avea ocazia sa ascultati cele mai cunoscute melodii Disney, asta in timp ce va veti intalni personajele preferate si veti viziona imagini din filmele care le-au facut celebre, proiectate pe un ecran de 360 de grade – toate insotite de efecte speciale produse de peste 80 de aparate performante.

In “Disney in Concert” veti asculta jazz de cea mai buna calitate, “inspirat” din Cartea Junglei, va veti intalni cu Belle, Pocahontas sau Mica Sirena, veti intra in atmosfera romantica a musicalului “The Lion King” si veti invata sa spuneti impreuna cu Mary Poppins “supercalifragilisticexpialidocious”.

“Disney in Concert – Magical Music from the Movies” este un concept international care face inconjurul lumii

Nu este pentru prima oara cand un spectacol Disney ajunge in Romania, insa spectacolul din 2020 al “Disney in Concert – Magical Music from the Movies” isi propune sa depaseasca experientele de pana acum. De altfel, showul a avut numeroase reprezentatii peste tot in lume, in Statele Unite ale Americii fiind prezentat de 150 de ori.

Iata cateva detalii din culisele productiilor Disney. Anna (Frozen) este prima printesa Disney care are un duet cu un “capcaun” iar Elsa trebuia initial sa intruchipeze un personaj negativ. Producatorilor le-a placut insa prea mult piesa “Let it Go”, asa ca au schimbat firul povestii.

“Frumoasa si bestia” este primul film animat nominalizat la Premiile Oscar pentru “Cel mai bun film”, Belle este singura printesa Disney cu ochi “hazel”, iar mica suvita care ii tot cade pe frunte este un detaliu ales de desenatori pentru a aminti ca nu este perfecta. Pentru versiunea in limba chineza a aceleiasi productii, Jackie Chan si-a imprumutat vocea pentru Bestie.  The Beatles au fost solicitati sa isi imprumute vocile vulturilor din Cartea Junglei, insa pana la urma intelegerea a picat.  Pocahontas este singura printesa Disney cu un tatuaj, iar Ariel din Mica Sirena este singura printesa care are un copil, pe Melody.

Citește în continuare