Skip to content

Sia a lansat “Original”, un single din coloana sonora a noului “Dolittle” cu Robert Downey Jr.

“Original” este primul single lansat de Sia dupa colaborarea din 2019 cu Hans Zimmer pentru “Out There”, cantec inclus si el pe coloana sonora a documentarului “One Planet, Seven Worlds”.

“Original” va face parte din soundtrackul filmului “Dolittle”, o productie cu Robert Downey Jr. in rol principal.

Urmand stilul cantecelor semnate de Sia, “Original” vorbeste despre o “trezire” spirituala, despre acel moment in care o persoana decide sa se schimbe total

Cantecele Siei au o puternica nota inspirationala, iar “Original” are in centru o “trezire” in sens metaphoric. Cele mai recente materiale ale Siei au fost un album de studio in 2016, “This is Acting”, si o colectie de Craciun in 2017, “Everyday is Christmas”. De atunci, artista a mai lansat doar cateva single-uri incluse pe soundtrackul unor filme celebre: “Rainbow” pentru “My Little Pony: The Movie” si ”Helium” pentru “Fifty Shades Darker”.

Noul single a avut un “preview” in noiembrie 2019, chiar inainte de Thanksgiving Day de anul trecut, cand Sia a platit cumparaturile tuturor clientilor care se aflau in acel moment intr-un magazin Walmart, sustinand ca o cheama “Cici” si a castigat o suma importanta la loterie.

“Dolittle”, filmul din al carui soundtrack face parte si piesa “Original”, se va lansa in cinematografe pe 17 ianuarie si reprezinta o reinterpretare a filmelor “Dr. Dolittle”

Celebrul medic care vorbeste cu animalele se intoarce pe marile ecrane si va urma o poveste scrisa de Thomas Sheperd si regizata de Stephan Gaghan. Robert Downey Jr. va interpreta rolul principal, iar din distributie mai fac parte si Antonio Banderas si Michael Sheen. In plus, Emma Thompson, Rami Malek, John Cena, Selena Gomez, Ralph Fiennes si Marion Cotillard si-au imprumutat vocile personajelor din film.

Citește în continuare