Skip to content

Billie Eilish este cea mai tanara artista care va interpreta o piesa pentru un film James Bond

Madonna, Tina Turner, Wings si Adele sunt cateva dintre starurile care au semnat coloana sonora James Bond de-a lungul timpului. Cantareata pop Billie Eilish li se alatura in acest club select pentruu ca a inregistrat piesa principala pentru noul film No Time To Die, cea de-a 25-a pelicula James Bond.

Cantareata americana, care a implinit 18 ani in decembrie, a co-scris melodia impreuna cu fratele ei, Finneas, si este acum cel mai tanar artist din istorie care scrie si inregistreaza o melodie Bond.

Eilish este prima artista nascuta in anii 2000 care a inregistrat deja un album nr. 1 si care a avut patru nominalizari la premiile Grammy. Ultimele doua melodii Bond, „Skyfall” a lui Adele si „Writing’s On The Wall” – Sam Smith, de la filmul Spectre, au castigat ambele un Oscar. Astfel, Eilish are toate sansele ca in anii viitori sa fie in atentia membrlor Academiei Americane de film care fac nominalizarile la Oscar.

Scrierea piesei tematice pentru un film Bond este ceva la care Eilish si fratele ei doar au visat pana acum si pentru care sunt onorati sa faca parte dintr-o serie atat de legendara precum James Bond.

Producatorii filmului, Michael G Wilson si Barbara Broccoli, sunt de acord ca piesa lui Eilish a fost realizata impecabil pentru a functiona in povestea emotionanta a peliculei, iar regizorul Cary Joji Fukunaga, castigator al premiului Emmy,  considera ca integritatea si talenul lor creativ va aduce o noua perspectiva vocala pentru public si generatiile care vor veni.

Filmul „No Time to Die” se va lansa in Marea Britanie pe 2 aprilie si il are in rolul principal pe Daniel Craig in cea de-a cincea si ultima aparitie ca personaj titular al francizei.

In noul James Bond il vom putea vedea in rolul unui ticalos misterios inarmat cu o noua tehnologie periculoasa pe Rami Malek, castigator al premiului Oscar. Regizat de Cary Fukunaga, in film ii vom putea urmari, de asemenea, pe Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Lea Seydoux, Ben Whishaw si Jeffrey Wright. Phoebe Waller-Bridge, recent castigator al premiului Golden Globe, a fost angajat pentru a anima scenariul la cererea actorului Daniel Craig.

Citește în continuare