Skip to content

Dupa ce a invins cancerul si a scris o carte autobiografica, solistul Iron Maiden ajunge la Bucuresti cu one-man showul “What Does this Button Do? An Evening with Bruce Dickinson”

Sambata, 8 februarie, de la ora 20:00, solistul Iron Maiden va prezenta la Sala Radio one-man show-ul “What Does This Button Do? An Evening with Bruce Dickinson”

Artistul le va vorbi fanilor despre perioada petrecuta alaturi, dar si departe de Iron Maiden, cariera solo, cartea sa autobiografica si pasiunea pentru avioane, scrima sau bere. In cea de-a doua parte a evenimentului, Bruce Dickinson va raspunde la intrebarile transmise de public. In foaierul Salii Radio vor fi disponibile cartoane speciale pentru aceste intrebari, iar tot de aici cei prezenti isi vor putea achizitiona cartea lui Bruce, “What Does This Button Do?: An Autobiography”.

Biletele sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro si au preturi cuprinse intre 90 si 250 lei. In ziua concertului, acestea se vor putea cumpara numai de la Sala Radio.

Evenimentul din Romania face parte dintr-un turneu mondial de promovare a “What Does This Button Do?”

Dupa showul de la Bucuresti, artistul va ajunge pe 14 februarie in Paris, Franta, iar in martie va bifa Polonia, Germania, Rusia si Estonia. Turneul va lua o pauza pana in august, cand spectacolul va fi prezentat si in orase din Mexic, Columbia, Costa Rica, Chile, Argentina si Brazilia.

Victoria asupra cancerului l-a convins pe Dickinson sa scoata o carte autobiografica, carte pe care a scris-o singur, de mana si care a fost foarte bine primita de catre fani

Bruce Dickinson s-a nascut pe 7 august 1958 in Worksop, Marea Britanie si a devenit celebru ca solist al trupei Iron Maiden, formatie din care face parte si acum, iar pe langa asta a fost si compozitor, scenarist, pilot de avion, antreprenor in aviatie, speaker motivational, actor sau scrimer.

 “What Does this Button Do? An Evening With Bruce Dickinson” are la baza aceasta cartea autobiografica, insa include si pasaje originale, care nu au fost scrise in carte 

Show inceput ca un turneu de promovare a cartii sale, “What Does This Button Do? An Evening With Bruce Dickinson” s-a transformat rapid intr-un one-man show de peste 2 ore  in care Bruce impartaseste cele mai importante experiente ale sale.

Citește în continuare