Skip to content

Lana Del Rey si-a pierdut vocea si a fost nevoita sa anuleze turneul european din aceasta primavara.

Lana Del Rey si-a anulat turneul european din cauza unor probleme de sanatate misterioase.

Seria de concerte ar fi trebuit sa inceapa astazi in Amsterdam era o continuare a turneului mondial „The Normal F*&ing Rockwell Tour” care a inceput in New York in septembrie 2019. Dupa Olanda, Lana ar fi cantat pentru fanii din Paris, Londra, Manchester, Glasgow, Birmingham, Berlin si Koln.

„Imi pare rau sa dezamagesc pe toata lumea in ultimul moment insa aceasta boala pe care o am m-a luat prin surprindere si mi-am pierdut complet vocea de cantat. Medicul mi-a recomandat sa iau cel putin patru saptamani de pauza deocamdata. Urasc faptul ca voi dezamagi multi oameni insa trebuie sa ma fac bine. Cu iubire, Lana.”

Declaratia postata de Lana Del Rey online, pentru a anunta anularea turneului.

In prezent, artista are programate concerte in urmatoarele luni in America de Sud (martie si aprilie), SUA (aprilie-mai) si Europa (iunie). Momentan, acestea nu au fost anulate.

Lana Del Rey este printre singurii artisti foarte doriti de publicul roman care a refuzat sa cante in Romania.

Organizatorii celor mai mari concerte si festivaluri din Romania s-au straduit inca din 2012 sa o aduca pe cantareata americana la Bucuresti. Acestia au fost refuzati de managementul artistei in repetate randuri, indiferent de suma oferita.

Look-ul boem cu influente retro si stilul de muzica mult mai lent fata de tot ce se auzea la radio la inceputul anilor 2010 au propulsat-o pe Lana Del Rey in preferintele ascultatorilor din intreaga lume.

In 2013 si 2014, Lana a fost cel mai apreciat artist in festivalurile din intreaga lume si a adus inapoi in tendinte faimoasele coronite de flori purtate pe cap in anii ’70. Aparitia ei a revitalizat moda festivalurilor.

Pana in 2019, Lana Del Rey a lansat sase albume: „Lana del Ray”, „Born to Die”, „Ultraviolence”, „Honeymoon”, „Lust for Life” si „Norman F&^king Rockwell”. Cel mai recent material al sau a fost si cel mai slab vandut dintre toate, desi a primit nominalizari pentru doua trofee Grammy 2020.

Cu fiecare lansare, Lana Del Rey s-a indepartat de stilul pop si a trecut la muzica soft rock castigand aprecierea criticilor si a specialistilor in muzica.

Artista a pierdut un numar considerabil de fani in ultimii ani, lucru vizibil in vanzarile de bilete. Daca in turneele anterioare sustinea concerte in sali care gazduiau intre 7.000 si 15.000 de fani, pentru „Norman F&^king Rockwell” a cantat in sali in care intrau intre 1.500 si 8.000 de oameni.

Citește în continuare