Skip to content

MUSEcology cu Toulouse Lautrec, Melting Dice si Muse Quartet, la Sala Gloria din Bucuresti

Joi, 12 martie, doua trupe de rock alternativ, Tolouse Lautrec si Melting Dice, vor concerta alaturi de Muse Quartet la Sala Gloria a Teatrului Metropolis din Bucuresti, accesul fiind permis de la ora 19:00

Evenimentul face parte din seria de concerte MUSEcology, un concept care prezinta doua formatii de rock, indie si alternative, trupe care isi adapteaza propriile piese si incearca ritmuri diferite alaturi de Muse Quartet. Biletele pentru showul din 12 martie au pretul de 60 lei (early bird), 70 lei (presale) si 80 lei (in limita locurilor ramase, la intrare). Va puteti achizitiona bilete din reteaua Iabilet.ro.

Toulouse Lautrec au aniversat anul trecut 10 ani de activitate prin lansarea celui de-al IV-lea album de studio

Albumul “X” pastreaza doza de impresionism de tenta franceza si  realitate romaneasca contemporana, continuand temele sociale aparute initial pe materialul anterior, “Dejun pe iarba”. Trupa care s-a lansat pe MySpace prefera live-urile si comunicarea directa, fiind de parere ca publicul apreciaza cel mai mult autenticitatea, imaginea reala si sincera a unei trupe.

Melting Dice si-a lansat cel mai nou single si videoclip in decembrie 2019, urmand ca in acest an sa revina pe piata cu un nou material

Baietii din trupa timisoreana Melting Dice au inceput sa cante impreuna in 2014, trei ani mai tarziu lansandu-si primul album, “Cord Cablu Creier”, material care a avut parte si de un turneu national de promovare. Trupa de rock alternativ cu tente grunge, accente moderne si versuri enigmatice pregateste pentru 2020 un EP cu 6 piese noi.

Fetele din Muse Quartet canta mereu altfel, experimentand capacitatile lor instrumentale in genuri muzicale diferite

Provocarea MUSEcology este ca Toulouse Lautrec si Melting Dice vor fi acompaniati de Muse Quartet, o trupa care abordeaza stiluri diferite, de la muzica cinematica pana la pop sau rock. Cvartetul a avut multe concerte in tara si in strainatate, alaturi de artisti precum Alexandru Usurelu, Smiley, VUNK, Akua Naru, Alexandrina Hristov, Lucia, Byron sau Silent Strike.

Concertul Toulouse Lautrec si Melting Dice este al doilea din seria MUSEcology

Prima editie s-a desfasurat anul acesta, pe 13 februarie, si i-a adus pe scena Teatrului Metropolis (Sala Gloria) pe Grimus si Dimitri’s Bats, cei care si-au adaptat repertoriul si au incercat noi teritorii muzicale alaturi de Muse Quartet. Scopul acestui proiect este acela de a apropia stilurile alternative cu muzica clasica, alte evenimente MUSEcology fiind pregatite pentru acest an.

Citește în continuare