Skip to content

VUNK revine cu un concert acustic la Hard Rock Café pe 4 martie

Vunk va concerta la Hard Rock Café miercuri, 4 martie, ora 21:30

Miercuri, fanii trupei formate din Cornel Ilie, Nicu Sarghea, Daniel Ionut Onel si Gabi Maga vor putea asculta in Hard Rock Café hituri ca “Pleaca”, “Numai la doi”, Asa si”, “Scapa-ma de ea”, dar si piese mai recente, precum “ Mi-e dor de tine” (ft. Anastasia), 5.3 (ft. Zoe) sau “Iubeste-ma de tot”.

Nu este pentru prima data cand baietii de la Vunk pregatesc un concert acutic,ei au mai organizat unul in 2015 dar si unul simfonic in 2018.

Biletele au pretul de 124 lei (acces general – loc la masa in sala) si 74 lei (fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans) si pot fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro.

Trupa a marcat anul trecut 25 de ani de activitate printr-un album nou, un concert la Sala Palatului, mai multe piese si colaborari, dar si o carte autobiografica

Anul 2019 a fost unul plin pentru formatia care a lansat in toamna albumul “Domnul Portocaliu si Masina Timpului”, material de pe care fac parte multe dintre piesele scoase pe piata in ultimele luni. Cea mai recenta este balada de dragoste “5.3”, un duet cu Zoe, o artista sensibila care a ajuns in finala showului “Canta cu mine”, dupa care a participat la “Vocea Romaniei”, acolo unde a facut parte din echipa lui Smiley. Zoe este profesoara de pian si face parte din proiectele muzicale Jazzapella si Blue Noise.  

Cantecul este dedicat tuturor povestilor de dragoste nespuse, iar inregistrarea lui live, alaturi de orchestra ii ofera un plus de farmec si emotie.

In cartea sa, “Déjà vu – 25 de ani de Vunk”, Cornel Ilie spune povestea Vunk, dar si a industriei muzicale romanesti

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2019 pentru trupa Vunk a fost lansarea cartii scrise de Cornel Ilie. Cartea vorbeste nu doar despre formatie si industria muzicala romaneasca, ci si despre fiecare persoana care are un vis si face orice pentru a-l implini, fiind dedicata celor care au nevoie de mai multa incredere pentru a-si gasi visul si pentru a-l duce la bun sfarsit.

Mesajul albumului “Domnul Portocaliu si masina timpului” este acela de a trai in fiecare zi ca si cum ar fi singura zi pe care o avem

La implinirea celor 25 de ani de muzica, baietii de la Vunk si-au dorit sa creeze si sa lanseze un album asa cum simt, fara a se gandi la parerea presei, a radioului sau a publicului. Piesele de pe acest album vor fi promovate in cadrul concertului acustic din Hard Rock Café, dar si la urmatorul spectacol, un “concert electric” in Expirat Club, pe 14 aprilie 2020.

Citește în continuare