Skip to content

Concertele Pink Martini din Bucuresti, reprogramate pe 11 si 12 aprilie 2021

Pink Martini ar fi trebuit sa sustina la sfarsitul aceastei luni doua concerte in Bucuresti, dar din motive de siguranta au decis sa amane revederea cu publicul din Romania. Cele doua concerte au fost reprogramate pentru anul viitor, pe 11 aprilie 2021 la Fratelli Studios si pe 12 aprilie la Sala Palatului din Capitala.

Spectacolele de pe 30 si 31 martie 2020 nu se vor mai desfasura ca urmare a ordinului Guvernului din data de 8 martie 2020.

Biletele pentru concertele din 2021 sunt disponibile pe www.eventim.ro iar cele care au fost deja achizitionate isi vor pastra valabilitatea pentru noile date.

Pink Martini este formata din 12 instrumentisti si 2 vocaliste, China Forbes si Storm Large, si a fost inclusa in faimosul Hollywood Hall of Fame, cat si in Music Hall of Fame din Oregon (Portland), orasul in care liderului trupei, Thomas Lauderdale, a infiintat trupa.

Anul viitor, trupa americana de muzica instrumentala se va intoarce in Romania alaturi de superba solista China Forbes, cooptata in orchestra in 1995 de Thomas Lauderdale, fostul sau coleg de la Harvard, cu care va compune, mai tarziu, multe dintre piesele celebre ale formatiei, inclusiv “ Sympathique (Je ne veux pas travailler)”.

Inainte ca Thomas Lauderdale s-o implice in Pink Martini, solista trupei, Forbes China, a jucat cativa ani in piese de teatru din New York si a primit Jonathan Levy Prize pentru Actorie, a lansat primul sau material discografic solo, „Love Handle” si a fost aleasa sa interpreteze “Ordinary Girl”, tema muzicala a serialului tv  “Clueless”.

In 2018, Loredana Groza a urcat pe scena Salii Palatului din Bucuresti alaturi de „mica orchestra de 12 artisti”care canta in 25 de limbi, inclusiv romana, interpretand piesa „Pana cand nu te iubeam”, cantec din repertoriul Mariei Tanase.

Cu un stil proaspat si original, inspirandu-se din muzica tuturor popoarelor – de la pop, pana la jazz si muzica clasica, la peste 25 de ani de la infiintare, formatia a concertat in toata lumea, pe scene din sali de opera, de concerte, la festivaluri de film, muzee, biblioteci, in cadrul prezentarilor de moda sau a altor evenimente selecte.

Citește în continuare