Skip to content

Matthew McConaughey a gazduit o noapte de bingo in online pentru rezidentii unui camin din Texas, aflati in izolare

Actorul Matthew McConaughey a folosit pauza dintre filmari ca sa raspunda la invitatia de a juca bingo. Saptamana trecuta, el a postat un video pe Twitter apeland la unitate in timpul pandemiei de coronavirus.

Izolati in camerele lor si neputand sa se adune pentru noaptea lor obisnuita de bingo, rezidentii de la The Enclave, o comunitate asistata care traieste in Round Rock, Texas, au apelat la McConaughey sa ii ajute cu jocul de bingo, devenind o activitate online, plina de energie, pe care actorul a gazduit-o prin platforma Zoom, duminica seara.

Conform CBS, rezidentii caminului l-au rugat pe McConaughey in septembrie anul trecut sa joace cu ei bingo, actorul a acceptat invitatia cu intarziere, in timp ce era in izolare, impreuna cu mama sa, cu sotia si copiii.

Dupa jocul de bingo, actorul a raspuns la numeroasele intrebari din partea rezidentilor, multe dintre ele referindu-se la originea lui si bautura lui preferata. Rezidentilor le-a placut enorm sa-l vada pe Matthew si familia acestuia, si s-au bucurat sa-l auda vorbind despre ce face ca sa depaseasca criza actuala, dandu-le in acelasi timp speranta, fiind ajutorul de care aveau nevoie sa treaca cu bine prin aceste vremuri grele si singuratice.

Intre timp, pe Instagram, Matthew a lansat o serie de videoclipuri, numita „McConaughey Takes”, prin care le va oferi fanilor o parte din momentele din timpul filmarilor productiilor in care a aparut de-a lungul anilor.

View this post on Instagram

#McConaugheyTakes

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Proiectul actual a lui McConaughey este continuarea animatiei muzicale de succes, „Sing”, din 2016, in care este vocea lui Buster Moon, un koala simpatic. Printre actorii care si-au imprumutat vocile pentru personajele animate se numara Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, John C. Reilly si Seth MacFarlane.

McConaughey a aparut in peste 50 de filme, printre care comedia „Dazed and Confused”, pelicula multi-premiata „The Wolf of Wall Street”, regizata de Martin Scorsese, si „Dallas Buyers Club”, pentru care a castigat premiul Oscar si Globul de Aur pentru rolul sau principal.

A fost nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din serialul HBO din 2014, „True Detective”, iar revista Time l-a clasat in topul celor 100 cei mai influenti oameni din lume.

Incepand din 2019, Matthew McConaughey este profesor de film la Departamentul de Radio, Televiziune si Film a Universitatii din Texas, in Austin.

Citește în continuare