Skip to content

Disney lanseaza o colectie de rochii de mireasa inspirata de Printesele Ariel, Rapunzel Aurora, Cenusareasa si Alba ca Zapada

Disney a lucrat cu faimosul brand de rochii de mireasa Allure Bridals pentru o colectie speciala de 16 rochii inspirate de cele mai iubite personaje din desene animate.

Colectia „Disney Fairy Tale Weddings” va include atat rochii mai accesibile intre 1.200 si 2.500 de dolari dar si o selectie „Platinum” cu preturi intre 3.500 si 10.000 de dolari. Vor putea fi cumparate online, pe site-ul Disney Weddings si in magazinele Kleinfeld Bridal din SUA.

Rochiile inspirate de Printesele Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Cenusareasa, Pocahontas, Rapunzel, Tiana si Alba ca Zapada vor fi disponibile in marimi de la 30 pana la 60, pentru domnisoare si doamne cu orice fel de silueta.

Rochiile vor fi create din materiale speciale menite sa creeze siluetele de printesa: rochie de bal, de tip-sirena sau slip-dress.

Allure Bridals a gandit alaturi de echipa Disney rochii cu siluete diferite inspirate de fiecare din cele 9 printese Disney. Astfel, fiecare mireasa isi va alege rochia in functie de tipologia personajului pe care il admira cel mai mult. 

Rochiile vor fi croite din matase mikado care este mult mai densa si mai grea si ajuta la mentierea siluetei indiferent de miscari sau de pozitie. Printre materialele folosite vor fi tul diafan, sifon, volane de organza si dantela cu broderii si aplicatii tridimensionale.

Brandul Allure Bridals a devenit, in cei 20 de ani de activitate, una dintre cele mai de succes case de moda couture din SUA care pune accentul pe detalii. Rochiile vandute sunt atat standard cat si made-to-measure iar pentru colectia speciala Disney au gandit o serie de detalii care care vor face fiecare rochie sa fie speciala si unica. 

Colectia urma sa fie lansata in luna aprilie in cadrul New York Bridal Week insa evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

De peste 25 de ani, Disney organizeaza luni de miere si nunti de poveste in castelele din parcurile de distractii.

Un serviciu mai putin cunoscut al celor de la Disney este „Disney’s Fairy Tale Weddings & Honemoons” prin care organizeaza petreceri de logodna, nunti, luni de miere sau orice reinnoire a juramintelor.

Nuntile Disney sunt coordonate de experti care lucreaza indeaproape cu mirele si mireasa pe tot parcursul procesului de organizare. Pentru inceput, mirii vor alege unul dintre cele patru locuri de poveste: parcurile de distractii din Florida sau California, complexul Disney din Hawaii sau o croaziera de lux in jurul lumii. 

Fiecare nunta poate avea o tema legata de unul dintre filmele sau desenele animate Disney. Ceremonia religioasa se poate desfasura in fata legendarului castel care apare la inceputul fiecare productii Disney sau in oricare din atractiile din parc, in jungla Avatar, in Toy Story sau Alice in Tara Minunilor.

Nuntile includ si cazarea la hotelul Disney din parc si o caleasca trasa de cai si condusa de vizitii imbracati ca in poveste. Personajele Disney isi fac aparitia la nunta, meniul poate fi tematic iar experienta spectacolului poate fi personalizata in functie de preferintele fiecarui cuplu astfel incat sa fie un eveniment fericit, de neuitat. 

Incepand cu luna februarie 2020, Disney a lansat si o emisiune dedicata nuntilor organizate pe Disney +.  Mai jos gasiti un trailer in stilul specific, cu povesti care starnesc emotie si lacrimi de bucurie.

Citește în continuare