Skip to content

Bruce Springsteen a fost DJ pentru cateva ore in cadrul unei emisiuni radio.

Pentru ca spectacolele si concertele sunt momentan interzise, Bruce Springsteen a gasit un alt mod de a fi aproape de fanii sai si a acceptat rolul de DJ pentru cateva la un post de radio din reteaua SiriusXM.

Desi initial un reprezentant al postului de radio a declarat ca Springsteen va canta numeroase piese cunoscute si le va vorbi fanilor despre perioada pe care o traim, lucrurile s-au desfasurat diferit.

Din confortul casei sale, “The Boss” a reflectat la situatia actuala, dar nu a cantat, ci doar a inclus in playlist melodiile sale preferate 

Springsteen a stat de vorba cu fanii sai, i-a incurajat si a ales cantece pe care el insusi le asculta si care se potrivesc cu vremurile in care traim. Emisiunea “From His Home, to Yours” a inclus melodii de la Roy Orbison, Bob Dylan, Sam Cook sau Lucinda Williams. Showul este disponibil online si poate fi ascultat gratuit pana pe 15 mai. 

In luna martie, pentru a-si ajuta fanii sa treaca mai usor peste autoizolare, artistul a lansat pe YouTube si Apple Music varianta integrala a concertului sau din 2009, “London Calling: Live in Hyde Park”

“Practicati distantarea sociala si uitati-va la “London Calling: Live in Hyde Park” din confortul casei voastre.”, a fost mesajul lui Bruce catre publicul sau.  

Artistul a fost implicat recent si intr-un proiect al New Jersey Pandemic Relief Fund, alaturi de alte vedete ca Jon Bon Jovi, Whoopi Goldberg, Danny De Vito sau Jon Stewart 

Celebritatile originare din New Jersey i-au incurajat pe oameni sa stea in case, sa respecte regulile impuse de autoritati si sa doneze bani catre acest fond dedicat pandemiei. 

“Traim vremuri nesigure. Sigure sunt doar durerea, teama, nevoile reale ale multor vecini si prieteni, siguri sunt si toti aceia care se afla in prima linie in lupta contra acestei pandemii.”a spus Bruce Springsteen pe parcursul videoclipului. 

Fanii lui Springsteen asteptau in 2020 lansarea unui nou album si un turneu international

In toamna anului trecut, Bruce Springsteen vorbise despre un nou material pe care intentiona sa il inregistreze pana la finalul lui 2019 si de un posibil nou turneu alaturi de E Street Band.

Planurile au fost momentan sistate, nu se stie daca din cauza coronavirus sau a tensiunilor dintre Springsteeen si membrii trupei sale. In februarie, Steven Van Zandt (chitara, mandolina), membru al E Street Band, a declarat ca anul 2020 va fi mult mai lejer decat se asteptase initial. 

Citește în continuare