Skip to content

Casa din Lake Tahoe in care s-a filmat Nasul II este scoasa la vanzare.

Casa de la Lake Tahoe in care s-a filmat Nasul II va fi vanduta.

Scena in care Fredo afirma “sunt inteligent” surprinsa inainte de disparitia prematura a acestuia, se poate vedea aici

Resedinta The Fleur du Lac (Flower of the Lake) a fost o parte importanta din filmul de Oscar din 1974, al lui Francis Ford Coppola

De atunci, a fost impartita in 22 de case individuale denumite colectiv “Fleur du Lac Estate”. Valoarea fiecarei pe piata este de 3,75 milioane de dolari.

Casa  a fost construita de industriasul Henry Kaiser, in 1935, care a reprezentat finalizarea barajului Hoover. Aceasta se afla pe malul vestic a lacului Tahoe si a fost construita in 30 de zile, de 30 de muncitori.

Partea din complexul initial care se vinde are 4.222 mp, patru dormitoare si cinci bai. Are o bucatarie cu blat de granit lustruit, o scara cu balustrada de mahon, cu vedere la lac, spre sud, din dormitorul principal. Pretul de vanzare este 5, 5 milioane de dolari.

“Nasul” este un film american regizat de Francis Ford Coppola dupa romanul omonim al lui Mario Puzo

Actiunea se petrece in anii ’40 – ’50 si prezinta viata familiei Corleone. Filmul aduce pe ecran povestea ascensiunii, a decăderii si a noii ascensiuni a unei familii mafiote din New York. “Nasul” este un film dur, adesea socant si un portret realist al cartelului crimei organizate in SUA. Actorii sunt uimitori si creeaza personaje uimitoare.

Realizat in 3 parti (1972, 1974 si 1990), acesta beneficiaza de o distributie impresionanta: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall si Diane Keaton.

A primit foarte multe premii, printre care 3 Oscaruri si 5 Globuri de Aur.

Filmul s-a bucurat de compozitia originala a italianului Nino Rota, cel care a semnat si melodia tema filmului, “Speak Softly Love”, pe care o puteti asculta aici

Citește în continuare