Skip to content

Puterea conversatiei in “Cei 3 fantastici” sau cum poti sa fii fata in fata in dialog privat, cu actorii Teatrului Nottara

Actorii Teatrului Nottara erau obisnuiti sa se intalneasca cu publicul, zi de zi, in fiecare saptamana dar lipsa contextuala a  acestui lucru nu le-a blocat activitatea, ci i-a motivat sa fie mai creativi, astfel incat sa poata intermedia o astfel de intalnire.

In noul proiect creat de Teatrul Nottara pentru spectatori, intalnirile online, private dureaza aproximativ 40 de minute. In fiecare intalnire actorul implicat isi va gasi o tema de discutie pe unul dintre subiectele: teatru, arta, literatura, arte plastice sau viata. Va alege o tema care il intereseaza si o va dezbate printr-o serie de poezii sau povestiri.

Ideea unui dialog online a aparut pentru ca, in ciuda starii de urgenta si a lipsei intalnirii directe cu publicul, actorii Nottara isi doresc ca in zilele de weekend, la ora cand ar fi trebuit sa joace, sa potenteze crearea unei atmosfere speciale care sa nasca emotie

Proiectul “cei trei fantastici” are urmatorii pasi de desfasurare: in fiecare saptamana, luni, se anunta cei trei actori care discuta cu publicul la sfarsitul saptamanii si se lanseaza apelul catre public pentru inscrierea la dialog.

In zilele urmatoare, marti, miercuri si joi se va face cate o prezentare succinta, scrisa si video, a fiecarui actor si vor fi lansate intrebarile pe pagina de Facebook a evenimentului. Aceasta poate fi accesata aici https://www.facebook.com/Nottara/

In functie de raspunsurile acestora vor fi alesi “cei 3 fantastici” spectatori.

Vineri, sambata si duminica, de la ora 19.00, actorii vor intra in legatura cu cei alesi, prin aplicatia ZOOM. Intalnirile vor fi inregistrate, iar fragmente din conversatii vor fi facute public intr-un montaj special.

Toti cei care vor fi selectati vor primi o invitatie dubla la spectacolele in care joaca actorii cu care au intrat in legatura, iar dupa reprezentatie vor face cunostinta cu ei.

Proiectul apartine Teatrului Nottara si este coordonat de regizorul Alexandru Mazgareanu

Citește în continuare