Skip to content

Primul job al Printului Harry dupa retragerea din Casa Regala este aparitia in deschiderea unui desen animat

Prima carte “The Railway Series” a fost lansata in 1945 si sta la baza crearii unuia dintre cele mai indragite programe pentru copii. Printul Harry a fost in copilarie un mare fan al desenelor animate care au ilustrat cartea si al personajelor. In prima zi de gradinita, Harry a purtat un rucsac inspirat de Thomas si prietenii lui.

Episodul aniversar va fi difuzat pe 1 mai pe platforma Netflix – Statele Unite ale Americii, iar la TV pe 2 mai, la “Milkshake!”, Channel 5

“Thomas & Friends” este un desene animat care a cucerit generatii de copii, care marcheaza prin episoadele si aventurile prezentate importanta prieteniei si a lucrului in echipa. Episodul aniversar, “Thomas & Friends: The Royal Engine”, va avea 22 de minute si il va prezenta pe Thomas calatorind la Londra pentru prima data. Acesta il va insoti pe Controlorul cel Gras, Sir Topham Hatt, la Palatul Buckingham, unde va fi decorat de insasi Regina Elisabeta. Regina si Printul Charles apar si ei in acest episod special.  

In introducere, Printul Harry isi povesteste amintirile dragi legate de programul lui preferat si citeste despre Thomas dintr-o carte

Inregistrarea dateaza de la inceputul lunii ianuarie, inainte ca Printul Harry sa se mute impreuna cu sotia sa, Meghan Markle, in America de Nord.

“Thomas the Tank Engine a fost o figura familiara, incurajatoare pentru atat de multe familii in ultimii 75 de ani – un desene animat distractiv, educativ si inspirational, cu teme importante aduse in prim plan prin personajele si povestile sale. “ a spus Harry.

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat recent in Statele Unite ale Americii, iar zilele trecute au fost vazuti in Los Angeles, ducand mancare bolnavilor cronici aflati in izolare.

Cei doi au decis sa faca voluntariat pentru organizatia nonprofit Project Angel Food care prepara si livreaza mancare persoanelor care nu pot iesi din casa in aceasta perioada. Harry si Meghan au fost fotografiati pe strazile din Los Angeles imbracati normal si purtand masca si manusi. 

Compania Mattel a declarat ca intentioneaza sa lanseze mai multe proiecte legate de “Thomas the Tank Engine”, pentru a atrage noi generatii de copii

Familiile petrec mai mult timp acasa, momentul perfect pentru Mattel sa vina cu un episod aniversar al “Thomas the Tank Engine”, dar si cu alte proiecte, videoclipuri, aplicatii, carti, muzica si podcasturi, toate urmand a fi prezentate celor mici in perioada urmatoare.

Thomas the Tank Engine este un personaj al cartilor “The Railway Series”, lansate acum 75 de ani, scrise de reverendul Wilbert Awdry pentru fiul sau, Christopher, pe cand acesta avea pojar

Thomas nu apare de la inceputul povestii, ci doar din a doua carte, publicata in 1946, devenind rapid preferatul copiilor. “Thomas & Friends”, proprietatea Mattel in acest moment, se difuzeaza in peste 160 de tari din lume.

Citește în continuare