Skip to content

Oasis a lansat “Don’t Stop” un cantec despre care se stia ca e pierdut. Alte 5 hituri cu istorii similare

Odata cu auto izolarea si mai mult timp petrecut acasa, fostul membru al trupei Oasis, Noel Gallagher, a gasit printre CD-urile vechi un demo al piesei “Don’t Stop”

Initial, membrii trupei credeau ca piesa s-a pierdut printre sutele de CD-uri inregistrate si nemarcate. Joi, Noel a lansat cantecul pe pagina de YouTube Oasis si a declarat ca nu stie data exacta a inregistrarii piesei.

Singura inregistrare cunoscuta a acestui cantec este de fapt o proba de sunet a trupei, dinaintea unui concert din Hong Kong

“Don’t Stop” este scrisa si cantata de Noel Gallagher si are aproape 5 minute. Fanii au primit cu entuziasm aceasta lansare, sperand  la o reconciliere intre Liam si Noel Gallagher.

Noel Gallagher, in varsta de 52 de ani, a dat vestea regasirii acestei piese pe Twitter

Artistul si-a exprimat speranta ca toti sa treaca cu bine peste perioada pandemiei si ca acest mic dar muzical regasit le va face auto izolarea mai suportabila.  

Sansele ca trupa Oasis sa se reuneasca sunt destul de mici pentru ca fratii Liam si Noel Gallagher sunt certati

Trupa Oasis s-a destramat pe 28 august 2009, inaintea unui concert la Paris. Dispute intre Liam si Noel mai existasera si pana atunci, insa dupa o cearta aprinsa, Noel a decis sa paraseasca trupa. “Cu tristete , dar cu o mare eliberare trebuie sa va spun ca am parasit Oasis in aceasta seara. Oamenii vor scrie si vor spune ce doresc, dar eu pur si simplu nu mai pot lucra cu Liam nici macar o zi”, a spus atunci Noel.

Recent, intr-o interventie la o emisiune radio, Liam Gallagher a mentionat din nou ca nu el a parasit Oasis, ci fratele sau Noel, iar o impacare este putin probabila in acest moment.

Prima data nu a fost cu noroc, dar a doua oara au devenit hituri – The Killers, Ariana Grande, Madonna, INXS sau Cardigans au relansat cantece care au ajuns apoi pe cele mai inalte pozitii ale clasamentelor

 “Mr. Brightside” de la The Killers, scos pe piata in 2003, nu a fost deloc apreciat de fani sau critici. Nu la fel s-a intamplat dupa numai un an, cand piesa a fost relansata alaturi de un videoclip.

Lansat initial in 2014, “One Last Time” de la Ariana Grande a trecut aproape neobservat, insa dupa ce a devenit un cantec tribut adus celor ucisi pe Manchester Arena in 2017, piesa a fost relansata si a ajuns pe numarul 2 in clasamentele din Marea Britanie.

Madonna a inregistrat si lansat “Borderline” in 1984, fanii nu au fost deloc impresionati de piesa, insa dupa ce a avut mai multe cantece in Top 10, artista s-a intors la “Borderline”, a relansat-o in 1986 si a dus-o pana pe locul 2.

Trupa Cardigans lansase initial “Lovefool” in 1996, fara prea mare succes, insa dupa ce piesa a fost inclusa in coloana sonora a filmului “Romeo Juliet” cu Leonardo DiCaprio si Claire Danes, lucrurile au luat o alta intorsatura.

“Need You Tonight” este piesa reprezentativa pentru INXS, insa lucrurile nu au stat asa de la inceput. Lansat initial in 1987, cantecul a ajuns doar pana pe locul 58 in clasamentele muzicale. Dupa ce au avut succes cu alte piese, membrii trupei s-au decis sa relanseze “Need You Tonight” un an mai tarziu, piesa avand un succes fulminant.

Citește în continuare