Skip to content

8 mai program: Mihai Constantin – Oblomov, Pink Floyd, Krzysztof Warlikowski, Cirque du soleil

Oblomov, cu Mihai Constantin in rolul lenesului suprem, in regia lui Alexandru Tocilescu.

O perspectiva cu intelegere, tandrete si ironie asupra unui personaj care n-are nu da spectatorilor prea multe  motive sa fie iubit.

Oblomov a fost premiat în 2003 cu Premiul Național pentru cel mai bun actor (Mihai Constantin), nominalizat in 2004 la Gala Premiilor UNITER pentru cea mai buna actrita in rol secundar (Virginia Mirea) si premiat in 2004 cu premiul UNITER pentru cea mai buna scenografie (Dragos Buhagiar). Distributie Mihai Constantin, Constantin Dinulescu, Mihai Verbiţchi, Ana Maria Moldovan / Nicoleta Hâncu / Corina Moise, Virginia Mirea, Şerban Cellea, Ion Besoiu, Rudy Rosenfeld, Gheorghe Ifrim, Șerban Pavlu.

Ora 19.00 pe pagina de facebook a Teatrului Bulandra aici

In seara aceasta de la ora 20.00 fanii Pink Floyd au o noua inregistrare de colectie daruita chiar de trupa. Inregistrarile care s-au aflat pe albumul de colectie The Later Years cu concerte din 1989 de la Venetia si 1990 Knebworth.

Pentru copii, dar sigur si pentru parinti, un alt show de la Cirque du soleil; de data aceasta o productie “latino” care reuneste acrobati din Canada si Mexic – Luiza.

Gewanghausorchester Leipzig – Alban Bergs Violinkonzert “Dem Andenken eines Engels”

Dirijor: Andris Nelsons

Solist: Baiba Skride (vioara)

Program: Alban Berg – Violinkonzert “Dem Andenken eines Engels”

Concertul poate fi ascultat aici

Christopher Maltman (Wozzeck) & Jason Bridges (Andres)

Nationale Opera Amsterdam – Wozzeck

Dirijor: Marc Albrecht

Regie: Krzysztof Warlikowski

Distributie: Christopher Maltman, Frank van Aken, Jason Bridges, Marcel Beekman, Sir Willard White, Scott Wilde, Morschi Franz, Eva-Maria Westbroek, Ursula Hesse von den Steinen, Jacob Jutte

Spectacolul poate fi vazut aici

Moscow State Stanislavsky Music Theatre –  Pikovaya dama

Dirijor: Alexander Lazarev

Regie: Alexander Titel

Distributie: Najmiddin Mavlyanov, Elena Guseva, Elena Zaremba, Alexey Shishlyaev, Evgeny Kachurovsky, Ksenia Dudnikova, Sergey Balashov, Denis Makarov, Veronika Vyatkina, Maria Makeeva, Sergey Nikolaev, Maxim Osokin, Kirill Zolochevsky

Spectacolul poate fi urmarit aici

Citește în continuare