Skip to content

Parcul Disneyland din Shanghai si-a redeschis portile. Ce restrictii vor fi si la noi la activitati in aer liber

Parcul Disneyland Shanghai, cel mai mare din Asia, si-a redeschis luni portile, dupa mai bine de 3 luni de restrictii. Deschiderea a adus dupa sine reguli de distantare sociala si igiena.

Pentru a avea acces la atractiile din parc, oaspetii care au inceput de luni, 11 mai, sa treaca pragul Disneyland Shanghai sunt obligati sa poarte masti, iar la intrare sa se supuna unui control cu aparatele de masurare a temperaturii corporale

Nimeni nu poate intra in parc daca nu poseda masca de protectie si manusi chirurgicale.  Pentru a se pastra distanta regulamentara administratorii parcului au marcat corespunzator locurile pe care oamenii trebuie sa le ocupe la casele de bilete, cu ajutorul unor covorase colorate, iar angajatii detin semne care le amintesc oamenilor sa mentina o „distanta sociala respectuoasa”.

Vizitatorii nu vor mai putea face fotografii alaturi de personajele Disney, iar cei care doresc sa se bucure de carusele si jocurile puse la dispozitie de parcul de distractii vor fi nevoiti sa urce singuri sau cu respectarea unor randuri libere intre persoane.

Shanghai a fost primul oras al carui parc Disney care si-a inchis portile pe 24 ianuarie

Disney intentioneaza de asemenea, o potentiala redeschidere care va avea loc in etape a parcurilor din SUA, dupa ce Disneyland California si Walt Disney World din Florida au fost inchise in luna martie. Pe 7 mai, Walt Disney Company a anuntat ca Disney Springs din Orlando va incepe o redeschidere treptataincepand cu 20 mai, desi restul parcurilor din intreaga lume vor ramane in continuare inchise.

Compania are in vedere sa sporeasca masurile de curatenie si dezinfectare a zonelor cu trafic mare, aceasta implementand deja instalatii de igienizare a mainilor in toate parcurile sale.

Citește în continuare