Skip to content

Dupa “Game of Thrones”, Peter Dinklage si Jason Momoa joaca impreuna intr-un film despre vampiri

“Good Bad & Undead”, un film de actiune – aventura cu vampiri, “cursa de la miezul noptii intr-o lume Bram Stoker”, asa cum a fost descris filmul, ii va avea in rolurile principale pe Peter Dinklage si Jason Momoa, iar cei doi vor fi implicati si in productia peliculei. Filmul urmeaza sa fie regizat de Max Barbakow, cunoscut in special pentru “Palm Springs”, “The Duke” si “Mommy, I’m a Bastard”.

“Good Bad & Undead” spune povestea a doi vampiri, interpretati de Dinklage si Momoa, care se asociaza si ajung apoi sa fie vanati de monstri, vampiri si alte creaturi ale acestei lumi

Productia Legendary are la baza o idee originala de Mark Swift si Damian Shannon (cei care au colaborat si la scenariul “Freddy vs. Jason). Van Helsing (Dinklage) este ultimul reprezentant al unei familii de vampiri vanatori. Acesta face un parteneriat incomod cu un alt vampir (Momoa), care a jurat sa nu mai omoare vreodata. Dupa ce dau lovitura dupa lovitura, inseland oamenii din orasele prin care trec, pe capul lor este pusa o recompensa foarte mare.

Dupa “Game of Thrones”, atat Peter Dinklage, cat si Jason Momoa au aparut in pelicule de succes

Dinklage a castigat mai multe premii Emmy pentru rolul din “Game of Thrones”.   si a bifat si alte roluri de succes in “My Dinner with Herve”,  “Avengers: Infinity War” sau “Cyrano”. Jason Momoa a avut mare succes cu “Aquaman”, recent a incheiat filmarile la productia Netflix “Sweet Girl”, iar in viitor va putea fi vazut ca Duncan Idaho in “Dune”, un film produs tot de Legendary.

Peter Dinklage a declarat ca ar vrea sa se implice mai mult in productia filmelor si sa accepte numai roluri si joburi care il inspira

Actorul a luat-o de la zero in acest domeniu si a infiintat o companie de productie. Este mult mai selectiv in ceea ce priveste rolurile acceptate, iar in toamna anului trecut a aparut in musicalul  “Cyrano”, adaptare regizata de sotia sa, Erica Schmidt, cu versuri scrise de Carin Besser si Matt Berninger si muzica compusa de Aaron Dessner si Bryce Dessner.

De curand, Jason Momoa si-a impartasit pasiunea pentru muzica si a sustinut ca, in interpretarea multora dintre personajele care l-au facut celebru, s-a inspirat din cantecele heavy metal

Pasiunea pentru muzica si chitara i-a fost insuflata de mama sa, insa in copilarie nu a avut posibilitatile financiare necesare pentru a-si urma acest vis. In timpul filmarilor la seria “Stargate: Atlantis”, Momoa si-a redescoperit aceasta pasiune si si-a testat abilitatile muzicale, iar la filmarile “Aquman”, Momoa a invatat sa cante la chitara pentru a-l acompania pe colegul sau, Patrick Wilson. Actorul a declarat ca este fascinat de aceasta lume si isi doreste “sa imbatraneasca si sa invete mai multe despre blues.”

Citește în continuare