Skip to content

Andreea Bocelli a confirmat ca a fost diagnosticat cu infectie Covid 19.

Ieri intr-un comunicat de presa Andrea Bocelli a marturisit ca in martie a fost infectat cu Covid 19, dar ca a avut o forma usoara a bolii si s–a recuperat complet inainte de concertul sau din duminica Pastilor catolic, din Domnul de la Milano.

Bocelli a facut precizari spunand ca nu a dezvaluit pana acum diagnosticul pentru ca a vrut sa-si protejeze familia si nu a vrut sa-i ingrijoreze fara rost pe fani. In acelasi comunicat de presa, Andrea Bocelli a mentionat ca a donat sange pentru a ajuta cercetatorii care lucreaza la un tratament impotriva acestui virus.

Saptamana trecuta, intr-un interviu publicat in Wall Street Journal, Andreea Bocelli marturisea pentru prima data ca intreaga lui familie a fost infectata.

“Am fost alaturi de intreaga mea familie de cand s-a declansat pandemia si toti am fost infectati. Am avut febra, apoi frisoane si a fost ca o gripa tot ceea ce am simtit, dar nu a fost foarte greu de suportat.”

Bocelli care e orb de la 12 ani,  a depasit toate recordurile youtube-ului cu transmisia live a concertului sau din duminica Pastelui cu peste 28 de milioane de spectatori din toata lumea care s-au uitat in primele 24 de ore. In acest moment inregistrarea are peste 40 de milioane de vizualizari.

Andrea Bocelli are 61 de ani, este casatorit cu Veronica Berti care ii este si manager si au impreuna o fetita care are 8 ani. Cantarestul mai are 2 baieti dintr-o casatorie anterioara.

Cum este traditia familiei foarte stranse in Italia, prima sotie a cantaretului si cei doi baieti locuiesc la cateva cladiri distanta de casa unde sta Bocelli cu actuala sotie, iar petrecerile si sarbatorile le fac impreuna.

Cantaretul a fost diagnostcat inca de la nastere cu o boala care ii afecta vederea, dar si-a pierdut definitiv vederea la 12 ani intr-un accident in timp ce juca fotbal cu prietenii.

In ciuda dizabilitatii, Bocelli a fost intotdeauna o persoana foarte activ si printre pasiunile sale se afla calaritul, cantaretul fiind proprietarul a mai multi cai de competitie.

Citește în continuare