Skip to content

Shaggy si Sting lanseaza melodii in talk show-ul virtual Animal Talking

Animal Talking, emisiunea comica virtuala cu elemente din jocul Animal Crossing de la Nintendo, a devenit faimoasa printre marile vedete care isi doresc sa participe in cadrul acesteia, cei mai recenti fiind gigantii din muzica, Sting si Shaggy.

Gary Whitta, gazda talk show-ului Animal Talking, a anuntat printr-o postare pe Twitter si apoi in ultimul episod al primului sezon, care a fost difuzat recent, ca faimosul artist reggae, Shaggy, cunoscut pentru hiturile „It wasn’t me” si „Angel”, urmeaza sa se alature lui Gary la debutul celui de-al doilea sezon, pe 1 iunie, pentru a interpreta muzica la care lucreaza in prezent, iar celebrul cantaret Sting, fostul solist al trupei The Police, va interpreta noi melodii in cadrul emisiunii de pe 8 iunie. Whitta nu a oferti alte detalii in afara de aceste date.

Primul sezon Animal Talking, cu invitati precum T-Pain, Elijah Wood, Colin Trevorrow, Greg Grunberg si Danny Trejo, a devenit popular foarte repede.

Spectacolul se desfasoara intr-un cadru animat si virtual din jocul Animal Crossing, creat de Katsuya Eguchi si Hisashi Nogami pentru Nintendo, pe insula lui Gary Whitta in New Horizons, intr-o camera de dimensiuni reduse si confortabila, perfect amenajata pentru a arata ca un studio live de talk-night.

Animal Crossing: New Horizons este cel mai recent joc din seria foarte populara Animal Crossing de la Nintendo, si a fost lansat pe 20 martie anul acesta. Se pare ca multe vedete, printre care si muzicieni faimosi precum Sting si Shaggy, isi doresc sa participe la actiunea incantatoare a jocului.

Sezonul al doilea al Animal Talking isi va continua succesul si sunt asteptate sa ia parte vedete precum Brie Larson, Maisie Williams si Stephen Fry, iar lista de personalitati nu se opreste aici.

Gary Whitta a declarat ca emisiunea a putut sa aduca impreuna oameni din toata lumea, chiar daca s-a desfasurat intr-un spatiu virtual.

Albumul „44/876” al artistilor Sting si Shaggy a atins recorduri remarcabile in topurile din Anglia, clasandu-se la lansare pe locul noua in UK Albums Chart si a castigat premiului Grammy pentru cel mai bun album reggae in februarie 2019.

Muzicianul jamaican Shaggy si artistul britanic Sting au lansat pe 20 aprilie 2018 prin A&M Records, Interscope Records si Cherrytree Records materialul discografic „44/876”, al carui titlu se refera la codul de apelare al Marii Britanii (+44) si codul pentru Jamaica (876), tarile de origine ale faimosilor muzicieni.

Pe 7 decembrie 2018, a fost lansata editia de CD-uri Deluxe Softpack cu 8 piese bonus, incluzand piesa „Skank Up (Oh Lawd)”, doua versiuni noi ale track-ului „Gotta Get Back My Baby” si cinci piese live acustice inregistrate in iulie 2018 la Paris.

Artistul britanic Sting a castigat de-a lungul carierie sale numeroase premii American Music Awards, trofee Grammy si Brit Awards, doua premii MTV Video Music Awards si un trofeu Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original in 2002, pentru balada „Until…” din filmul Kate&Leopold, care a fost nominatizata si la Premiile Oscar la aceeasi categorie.

Cantaretul Shaggy a fost nominalizat la premiile Grammy si American Music Awards si detine un trofeu Grammy pentru cel mai bun album reggae castigat cu albumul „Boombastic” din 1996 si unul pentru albumul in colaborare cu Sting din 2019.

Citește în continuare