Skip to content

Ryan Gosling va interpreta rolul principal din “Wolfman” si are in proiect o noua pelicula cu astronauti

Actorul se afla in discutii avansate cu Universal Studios pentru a juca in “Wolfman”, un film al carui scenariu are la baza o propunere facuta chiar de Gosling

Pe langa rolul principal si pitch-ul scenariului, Ryan Gosling s-a gandit la inceput chiar sa regizeze acest film, insa pana acum studio-ul nu a luat o decizie in acest sens. Cel mai aproape de dorintele producatorilor este Cory Finley, regizorul care a lucrat si la productia HBO “Bad Education” (2019).  Scenariul final la “Wolfman” este scris de Rebecca Angelo si Lauren Schuker Blum.

Actiunea filmului va fi plasata in zilele noastre, iar “Wolfman” va avea un ton ceva mai intunecat

Ryan Gosling va juca rolul unui prezentator de stiri care se infecteaza si isi incepe transformarea in “Wolfman” chiar in fata camerelor de luat vederi. Filmul se va asemana ca atmosfera cu thrillerul “Nightcrawler”, pelicula din 2014 cu Jake Gyllenhaal.

O noua versiune “Wolfman” a primit girul Universal Studios dupa succesul inregistrat cu “The Invisible Man”, thrillerul cu Elisabeth Moss si Oliver Cohen-Jakson

Momentan, studio-ul are mai multe proiecte de acest gen in lucru, cu James Wan, Paul Feig si John Krasinski lucrand la acestea, insa cel mai complex va fi The Wolfman. Dupa ce filmul “The Mummy”, cu Tom Cruise, a inregistrat rezultate dezastruoase, Universal Studios a decis sa se axeze pe povesti independente, care nu necesita un buget foarte mare. Succesul filmului “The Invisible Man” a confirmat aceasta strategie.

Cea mai recenta varianta a “Wolfman” a fost lansata in 2010 si a fost regizata de Joe Johnston

Filmul i-a avut in distributie pe Benicio del Toro, Emily Blunt, Hugo Weaving si Anthony Hopkins. Pelicula a primit un premiu Oscar pentru machiaj, insa nu a fost la fel de bine cotata de critici sau incasari.

Dupa ce a lucrat la “First Man”, un film in care l-a portretizat pe Neil Armstrong, Gosling are printre proiectele viitoare o alta pelicula despre astronauti

Ryan Gosling va produce si va aparea in “Project Hail Mary”, un film care va avea la baza cartea anuntata a lui Andy Weir, cel care a scris si “The Martian”, roman aparut in 2011 si ecranizat in 2015. Un alt proiect anuntat pentru perioada urmatoare pentru Gosling este si “Spy vs. Spy”, in regia lui Ron Howard, film in care il va interpreta pe “The Spy in Black”. Productia ar trebui sa inceapa in noiembrie 2020.

Citește în continuare