Skip to content

Din 15 iunie, Teatrul National din Bucuresti are spectacole in aer liber in AMFITEATRU pe terasa cladirii.

Amfiteatrul este singura scena din Romania construita in aer liber, aflata in incinta unui teatru, prevazuta cu dotari profesioniste moderne si care indeplineste conditiile de siguranta a spectatorilor si artistilor pentru a-si putea desfasura activitatea in conditii de siguranta, conform normelor de prevenire a raspandirii Covid 19.

In aceasta prima etapa de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictete recomandarile de distantare sociala, din cele 300 de locuri ale Amfiteatrului, sunt oferite spre vanzare publicului doar 60.

Stagiunea de vara se va deschide in luna iunie cu spectacole din repertoriul TNB, biletele vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 6 iunie, simultan, la casa de bilete a teatrului si prin platforma mystage.ro.  Pentru programul spectacolelor din luna iulie, biletele vor fi puse in vanzare sambata, 12 iunie.

Selectia spectacolelor respecta regulile care recomanda o distributie restransa si cuprinde atat spectacole ale teatrului cat si independete.

Luni, 15 iunie & Marti, 16 iunie, ora 21:30 Frumos e in Septembrie la Venetia

Regia: Mariana Camarasan Cu: OANA PELLEA si MIRCEA RUSU

Joi, 18 iunie & Vineri, 19 iunie, ora 21:30 ActOrchestra

Regia: Horia Suru Cu: EMILIAN MARNEA, FLORIN CALBAJOS, PETRE ANCUTA

Sambata, 20 iunie, ora 21:00  Vivien Leigh – ultima conferinta de presa

Regia: Liana Ceterchi  Cu LAMIA BELIGAN

Duminica, 21 iunie, ora 21:30  AfterHours

Text&regie: Radu Iacoban Cu: ANGHEL DAMIAN si CATALIN BABLIUC

Miercuri, 24 iunie & Joi, 25 iunie, ora 21:00 Matilda si groparii

Regia: Mircea Rusu Cu: AMALIA CIOLAN, CESONIA POSTELNICU, ERIKA BAIESU, FULVIA FOLOSEA, LARI GIORGESCU

Vineri, 26 iunie, 21:00 A fost odata in Romania

Regia: Dragos Huluba Cu: ILEANA OLTEANU, VIOLETA HULUBA, EDUARD ADAM, DRAGOS HULUBA

Sambata, 27 iunie, 21:30  20 de ani in Siberia

Regia: Sorin Misiriantu Cu: AMALIA CIOLAN

Duminica, 28 iunie, 21:00  Anonimul Venetian

Regia: Ion Caramitru Cu: ILINCA GOIA si IOAN ANDREI IONESCU.

 Teatrul isi rezerva dreptul de a efectua un triaj observational si de a nu permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree). Spectatorii vor trebui sa se supuna masurilor pentru prevenirea contaminarii cu SARS-CoV2.

Purtarea mastii (medicala/nonmedicala) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.Dezinfectarea mainilor cu dezinfectant avizat pe baza de alcool care va fi pus la dispozitie la intrare.

Termoscanarea de catre personalul teatrului. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces in teatru.

Respectarea distantarii de minimum 1,5 m intre persoane – de la intrarea in teatru, in sala Amfiteatru, la toalete si la iesirea din sala.

Citește în continuare