Skip to content

Vama prezinta Absolvirus Party, primul concert-cadou desfasurat online si dedicat absolventilor generatiei 2020. VIDEO EXCLUSIV de la repetitii.

Deoarece in acest an ceremoniile de absolvire se desfasoara, in general, online, formatia Vama ofera elevilor si studentilor in an terminal, cat si profesorilor, o surpriza – primul concert online dedicat lor, intitulat Absolvirus Party 2020. 

Evenimentul va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, dar si o varianta originala a imnului absolventilor, Gaudeamus Igitur, care vor putea fi ascultate si urmarite joi, pe 18 iunie de la ora 19:00, in direct pe paginile de Facebook Vama, Tudor Chirila, Kiss FM, pe YouTube VamaMusic, Kiss FM si pe protvplus.ro.

Show-ul este dedicat absolventilor promotiei 2020, dar sunt bineveniti toti profesorii, parintii si prietenii care vor sa le fie alaturi.

Tudor Chirila si colegii vor sustine un concert online prin care le vor oferi tinerilor ocazia de a intra in contact cu profesorii si colegii, carora le pot transmite mesaje si dedicatii electronice pana in ziua petrecerii online, pe www.vamamusic.ro. Norocosii vor avea ocazia sa intre live prin intermediul aplicatiilor online pentru a face o dedicatie celor care le-au fost alaturi in anii de scoala.

Pe langa faptul ca generatia care termina scoala sau facultatea anul aceasta a fost privata de ceremonia de absolvire si banchetul – petrecerea de ramas-bun, Tudor Chirila a declarat ca „ar fi pacat ca aceasta generatie sa nu aiba o amintire la care sa se raporteze peste ani” si isi doreste ca Absolvirus Party 2020 sa fie cadoul trupei pentru ei.

Anii au trecut, dar Tudor isi aduce aminte si acum de faptul ca la final de liceu, a petrecut impreuna cu colegii lui intr-o excursie in afara Bucurestiului. 

Pentru ca amintirile absolvirii raman in suflet, Vama ofera celor care termina acum scoala, liceul sau facultatea, o scena virtuala pe care sa se bucure, sa cante si sa fie alaturi de colegi si profesori.

Clipuri nedifuzate de la repetia Absolvirus Party 2020 de astazi pot fi urmarite mai jos:

Formata in 2006, la initiativa lui Tudor Chirila (voce) si Eugen Caminschi (chitara), cei care s-au separat atunci de Vama Veche si au decis sa incerce un proiect nou: formatia Vama.

Celor doi li s-au alaturat Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bass) si Raul Kusak (clape), inlocuit mai apoi cu Gelu Ionescu.

Inca de la primul single, „Bed for Love” (2007), Vama s-au bucurat de succes.

Primul album al formatiei a fost lansat in 2008 printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti si poarte acelasi nume cu cel al trupei, „Vama”. Discul a avut parte de o lansare originala prin SMS, prima de acest fel din Romania. In urma unui SMS, fanii Vama au primit un cod care le-a permis sa descarce albumul direct de pe site-ul www.vamamusic.ro.

A urmat de cel de-al doilea album, intitulat „2012”, si lansat printr-un show la Sala Palatului din Capitala. 

Printre cele mai cunoscute piese de pe album se numara „Copilul care alearga catre mare”, „Fata in boxeri si in tricoul alb”, „Post iubire” sau „Cantec de gasit”. Tudor Chirila a scris scenariul videoclipului „Copilul care alearga catre mare”, pe care l-a si regizat, iar in rolul regelui a fost maestrul Victor Rebengiuc, aflat la prima aparitie intr-un clip muzical.

Melodia „Perfect fara tine” lansata pe 1 mai 2013 a devenit rapid imnul acelei veri.

In anul 2017, au lansat albumul „Better”, primul material discografic in totalitate in limba engleza, rezultatul colaborarii dintre Vama si producatorul muzical englez James Lewis.

„Perfect fara tine”, „Victoria ta”, „Memories Now”, „Copilul care alearga catre mare”, „Post iubire”, „E plin de fete”, „Pe sarma” sunt doar cateva dintre hiturile Vama din ultimii ani.

Citește în continuare