Skip to content

Un al treilea film „Mamma Mia!” va contine noile cantece ABBA

Intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail, creatoarea filmului, Julia Craymer, a mentionat ca indragitul filmul din 2008 si continuarea sa din 2018, „Mamma Mia! Here We Go Again”, sunt menite sa faca parte dintr-o trilogie.

„Mamma Mia!”, cu Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan si Colin Firth, a fost lansat in 2008 si a fost un succes de box-office, cu incasari de peste 600 de milioane de dolari in intreaga lume.

Aparut in cinematografe un deceniu mai tarziu, al doilea film a avut incasari de aproape 400 de milioane de dolari. In muzicalul din 2018, spectatorii au aflat ca mama Sophiei, Donna (interpretata de celebra Meryl Streep), a murit, iar actiunea a fost completata cu mai multe detalii despre anii din tinerete al personajului.

Amanda Seyfried a interpretat-o ​​pe fiica Donnei, Sophie, in cele doua filme si a vorbit recent despre viitorul francizei.

Actrita isi doreste realizarea unei noi productii muzicale din seria „Mamma Mia!”, insa nu crede ca sunt suficiente cantece ABBA pentru a produce un al treilea film muzical deoarece ar trebui sa foloseasca din nou piesele celebre „Super Trooper” si „Mamma Mia”, dar intr-un alt mod.

E posibil ca filmul sa contina noi compozitii ale grupului suedez Abba.

Membrul trupei ABBA, Bjorn Ulvaeus, a declarat ca va lua in considerare perspectiva realizarii unui al treilea film, daca i se va propune acest lucru.

Tot pentru Daily News, Julia Craymer, producatoarea celor doua filme si a spectacolului musical „Mamma Mia!” de la West End, cu incasari de peste 4 miliarde de dolari, a adaugat ca exista patru noi piese ABBA pe care Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus le-au scris pentru concertul virtual pe care il planificau impreuna cu Agnetha Faltskog si Anni-Frid Lyngstad.

Recent, muzicianul Ulvaeus a declarat ca ABBA va lansa doua piese noi, cel mai probabil pana la finalul acestui an, iar cele doua melodii se vor intitula „I Still Have Faith in You” si „Don’t Shut Me Down”.

Fondata in 1972 in Stockholm, formatia ABBA a vandut peste 380 de milioane de discuri in intreaga lume si a devenit celebra dupa ce a castigat concursul Eurovision in 1974, cu melodia „Waterloo”, oferind Suediei primul sau triumf in concurs. Cincizeci de ani mai tarziu, piesa a fost aleasa cel mai bun cantec din istoria competitiei.

De-a lungul timpului, piesele lor au ocupat primele pozitii din clasamentele din intreaga lume. Melodia „Thank You for the Music” a fost ultimul cantec lansat de trupa, aceasta destramandu-se in anul 1982.

Numele grupului este un acronim al primelor litere de la prenumele membrilor trupei (Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad).

Filmul „Mamma Mia! Here We Go Again”, cu Steep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Lily James si Cher, va putea fi urmarit pe Netflix incepand cu 26 iunie 2020.

Citește în continuare