Skip to content

Brad Pitt va juca in thrillerul „Bullet Train”. Regizorul a facut „Deadpool 2” si „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”

Noul film de actiune il va avea ca regizor pe David Leitch, cel care va supraveghea si scenariul scris de Zak Olkewicz.

Dupa productiile „Deadpool 2” si „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, Leitch si-a ocupat timpul alergand urmatorul sau film si oprindu-se la productia Sony Pictures – „Bullet Train”.

Scenariul se bazeaza pe romanul „Maria Beetle” scris de cel mai vandut autor japonez Kotaro Isaka. Producatorii executivi ai proiectului sunt Ryosuke Saegusa si Yuma Terada de la CTB Inc.

Romanul spune povestea a cinci asasini care se afla intr-un tren de mare viteza, pe ruta Tokyo – Morioka, cu doar cateva opriri intre cele doua orase. Acestia descopera ca misiunile lor nu au legatura intre ele, si se intreaba cine va ramane in viata si ce ii asteapta la destinatie.

Harvill Secker a anuntat ca va publica romanul „Bullet Train” in limba engleza, anul viitor.

Leitch si Kelly McCormick vor produce „Bullet Train” prin compania 87North, impreuna cu Antoine Fuqua si Kat Samick. Brittany Morrissey este directorul executiv care supravegheaza proiectul pentru Sony Pictures. Filmarile sunt programate sa inceapa in toamna acestui an.

Recent, Sony a anuntat ca studioul are in lucru o noua productie bazata pe o manga japoneza foarte populara intitulata „One Punch Man”, si spera sa aiba potential de franciza.

Nu este stabilita o data pentru inceputul filmarilor deoarece studiourile inca isi stabilesc programele de productie.

De cand a castigat primul sau Oscar pentru rolul cascadorului Cliff Booth din „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino, Brad Pitt isi alege mai atent proiectele.

In 2018, fanii au fost incantati sa-l vada pe Pitt intr-un scurt rol in filmul lui Leitch, „Deadpool 2”, un personaj invizibil care poate fi vazut doar in timpul mortii sale rapide. Aceasta a fost cea mai recenta colaborare intre Pitt si regizorul David Leitch, acesta fiind si dublu cascador al lui Brad Pitt in filme precum „Ocean’s 11” si „Troy”.

Cum filmarile pentru „Babylon” in regia lui Damien Chazelle, de la Paramount, in care Pitt joaca alaturi de Emma Stone si Tobey Maguire, s-au amanat pentru 2021, Pitt a gasit un moment bun sa interpreteze rolul unui hitman american pe nume Ladybug in „Bullet Train”.

Leitch a lucrat pentru prima data cu Brad Pitt la sfarsitul anilor 1990, iar prima lor colaborare a fost clasicul „Fight Club” al lui David Fincher. Proiectele lor comune au inclus titluri precum „Spy Game”, „The Mexican”, „Mr. And Mrs. Smith”, „Ocean’s 11” si „Troy”.

Nascut pe 7 februarie 1970, David Leitch este un cineast american, actor si cascador care a debutat ca regizor cu filmul de actiune din 2014, „John Wick”, impreuna cu Chad Stahelski, desi nume lui Leitch nu a fost trecut ca regizor. In 1997, cei doi au fondat o companie de productie numita 87eleven.

Leitch a regizat thrillerul „Atomic Blonde” din 2017, cu Charlize Theron, si un an mai tarziu „Deadpool 2”, continuarea filmului din 2016 cu acelasi nume. In 2019, a regizat „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, un spin-off din franciza.

Leitch a fost cascador pentru Brad Pitt de cinci ori si de doua ori pentru Jean-Claude Van Damme. Impreuna cu echipa sa au castigat doua premii pentru „The Bourne Ultimatum” la Premiile Screen Actors Guild.

A scris si a jucat in „Confessions of an Action Star”, o parodie a industriei si a filmelor de actiune lansate in anul 2009.

Citește în continuare