Skip to content

Concertul de pian sustinut de Nick Cave, „Idiot prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace”, va fi difuzat online in iulie.

„Idiot prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace” il prezinta pe faimosul muzician Nick Cave intr-un recital solo la pian, filmat in cladirea emblematica din Londra, in luna iulie a acestui an. Evenimentului mondial va fi difuzat in format streaming live pe 23 iulie 2020.

In cadrul acestui spectacol unic, publicul din intreaga lume va avea sansa de a-l urmari pe Nick Cave cantand melodii din repertoriul sau, inclusiv piese rare pe care cei mai multi fani le vor auzi pentru prima oara. Melodiile sunt preluate din toata cariera lui muzicala, inclusiv cantecele „Bad Bad Seeds” si „Grinderman”, dar si piesele de pe cel mai recent album semnat Nick Cave & The Bad Seeds, „Ghosteen”.

Spectacolul a fost filmat in iunie de cineastul irlandez Robbie Ryan in minunata cladire londoneza, mai exact in West Hall din Alexandra Palace.

Pelicula a fost editata de Nick Emerson („Lady Macbeth”, „Emma”, ​„​Greta”), dureaza aproximativ 90 de minute si va fi transmis ca o experienta live. „Idiot prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace” nu va fi disponibil pentru a fi vizionat online dupa transmisie.

Filmul concertului va fi transmis in direct la ora 22:00, ora Romaniei. Pretul unui bilet este de 29 dolari si poate fi achizitionat de aici.

Cineastul Robbie Ryan a primit o nominalizare la premiile Oscar la categoria cea mai buna imagine pentru filmul regizat de Yorgos Lanthimos, „The Favorite” (2018).

De-a lungul carierei sale, Robbie Ryan a lucrat ca director de imagine la peste 100 de proiecte cinematografice, inclusiv lungmetraje, scurtmetraje, reclame si videoclipuri muzicale.

A fost director de imagine pentru filmele „Fish Tank” (2009), „Slow West” (2015), „American Honey’ (2016) si „Marriage Story” (2019).

A devenit cunoscut dupa colaborarile sale cu regizori si producatori de film precum Andrea Arnold, Sally Potter, Stephen Frears, Ken Loach, Noah Baumbach si Mike Mills.

In 2011, pelicula „Wuthering Heights” i-a adus cineastului irlandez un premiu pentru cea mai buna imagine la Festivalul de Film de la Venetia, iar cu filmul „The Favourite” a obtinut premiul pentru cea mai buna imagine in cadrul competitiei European Film Awards in 2018,.

„The Favourite” este o comedie neagra din 2018, regizata de Yorgos Lanthimos si scrisa de Deborah Davis si Tony McNamara, care a primit numeroase premii si nominalizari.

Actiunea productiei se desfasoara in Marea Britanie la inceputul secolului al XVIII-lea, si pune in evidenta relatia dintre doua verisoare, Sarah, Ducesa de Marlborough, interpretata de Rachel Weisz si Abigail Masham, rol jucat de Emma Stone, care se lupta pentru ca una dintre ele sa devina insotitoarea reginei Anne. Olivia Colman a interpretat rolul reginei, cu care a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.

Filmarile au durat din martie pana in mai 2017, si au avut loc la Hatfield House din Hertfordshire si la Hampton Court Palace din Richmond, Surrey.

Productia a avut premiera pe 30 august 2018 la cea de-a 75-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia, unde a obtinut Marele Premiu al juriului si Cupa Volpi pentru cea mai buna actrita pentru Olivia Colman.

Nominalizata de zece ori la Premiile Academiei Americane de Film, pelicula a aparut in cinematografele din Statele Unite pe 23 noiembrie 2018, prin Fox Searchlight Pictures, si a avut incasari de 95 milioane de dolari in intreaga lume, fiind realizata cu un buget de 15 milioane de dolari.

Citește în continuare