Skip to content

Katy Perry a lansat piesa „Smile”. Noua melodie face parte de pe viitorul album al artistei cu acelasi nume.

Cel de-al cincilea material discografic al lui Katy Perry cu Capitol Records (si al saselea in general) se va intitula „Smile” si va aparea pe 14 august. Acesta marcheaza o etapa noua a carierei sale artistice.

Melodia „Smile” este piesa principala de pe albumul cu acelasi nume si a fost scrisa de Perry intr-una din perioadele dificile din viata ei, cand isi pierduse zambetul. Cu ritmuri de dans vesele, care se potrivesc cu vibratiile pozitile ale versurilor, cantareata demonstreaza ca a reusit in cele din urma sa treaca peste toate suferintele, respingerile si lectiile grele, recapatandu-si zambetul.

Artista a declarat printr-o postare pe contul ei de Instagram ca intregul album reprezinta calatoria ei catre lumina, cu povesti despre forta, speranta si dragoste.

La inceputul acestui an, Perry a lansat balada „Never Worn White”, o melodie prin care si-a cronicizat anxietatea in jurul casatoriei, acompaniata de un videoclip in care a dezvaluit ca este insarcinata cu primul ei copil.

In luna mai, Perry a anuntat cel de-al cincilea album, odata cu aparitia piesei „Daisies”, o melodie puternica, care o prezinta pe artista reflectand la cum a trecut peste dificultatile aparute in viata sa.

Dupa colectia de melodii „Witness” din 2017, Perry a lansat o serie de cantece, printre care „Never Really Over”, „Small Talk” si „Harleys in Hawaii”.

Melodia „Never Really Over”, aparuta initial pe 31 mai 2019 ca single autonom, cat si piesa „Harleys in Hawaii”, care a aparut 16 octombrie 2019, vor face parte de pe noul album.

Saptamana aceasta, inainte de a dezvalui coperta celui de-al cincilea album, Perry i-a provocat pe fani sa o ajute  „sa-si gaseasca zambetul” jucand un joc cu baloane virtuale pentru a descoperi titlul albumului. Acestia au descoperit rapid imaginea lui Perry ca un clovn incruntat, cu nasul rosu, intr-un costum albastru cu alb, iar deasupra scris „Smile”.

Albumul este disponibil pentru pre-comanda incepand cu 10 iulie.

Perry a gazduit editia din 2008 a galei MTV Europe Music Awards, in cadrul careia a fost desemnata Revelatia Anului.

La Brit Awards 2009, cantareata a castigat si premiul pentru cea mai buna artista solo. In acelasi an, a gazduit din nou MTV Europe Music Awards devenind prima persoana care fost gazda a doua ceremonii consecutive ale premiilor europene.

Katy Perry are noua single-uri americane Billboard Hot 100 si a obtinut diverse premii, inclusiv patru recorduri mondiale Guinness, cinci Billboard Music Awards, cinci American Music Awards, un premiu Brit si un premiu Juno.

A fost inclusa pe ­­listele anuale Forbes ale femeilor cu cele mai mari castiguri din muzica in perioada 2011-2019, cu vanzari de peste 18 milioane de albume si 125 de milioane de single-uri in intreaga lume.

Citește în continuare