Skip to content

Actrita Kelly Preston, sotia lui John Travolta, a murit dupa o lupta de 2 ani cu cancerul. Avea 57 de ani.

In aceasta dimineata John Travolta a anuntat pe contul sau de instagram ca sotia sa, actrita Kelly Preson, a pierdut lupta cu cancerul, dupa 2 ani de incercari grele pe care a dorit sa le tina departe de public.

Preston avea 57 de ani si suferea de cancer la san. Din casatoria cu Travolta a avut 3 copii, Ella care are 20 de ani si Benjamin care are 9 ani, Jett – fiul lor cel mai mare – a murit la 16 ani in 2009.

Numele real al actritei pe care noi o cunoastem drept Kelly Preston era Kelly Kamalelehua Smith, actrita fiind nascuta in Hawaii. A devenit cunoscuta la Hollywood in 1985 odata cu filmul Mischief, dupa ce a lucrat pentru cateva mini serii de televiziune.

De-a lungul timpului ati vazut-o in SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) sau For Love of the Game (1999), ultimul sau rol in film a fost in 2018 in Gotti unde o interpreta pe Victoria Gotti, sotia mafiotului Italian John Gotti, care era interpretat de Travolta.

Preston si Travolta au format un cuplu de mai bine de 30 de ani, actorul cerand-o in casatorie in noaptea Anului Nou in 1991, la o petrecere in Elvetia, dupa cativa ani de iubire.

Citește în continuare