Skip to content

Denzel Washington si Julia Roberts vor juca in drama „Leave the World Behind” pentru Netflix

Cei doi actori au semnat pentru rolurile principale din drama de familie „Leave the World Behind”, bazata pe romanul lui Rumaan Alam, si considerata a fi un viitor blockbuster.

Sam Esmail, cunoscut pentru productiile „Mr. Robot” si „Homecoming” (la care a lucrat cu Julia Roberts), va regiza filmul dupa propriul scenariu adaptat.

„Leave the World Behind” este o poveste despre doua familii, straine una fata de cealalta, care sunt fortate sa-si petreaca impreuna weekendul prelungit, intr-un mod ciudat si teribil.

Vacanta perfecta a sotilor Amanda si Clay impreuna cu copiii lor adolescenti este intrerupta de sosirea unui cuplu de varsta mijlocie, proprietarii casei de vacanta, care au fugit de intamplarile ciudate, fara precedent, din oras. Dupa ce internetul, televiziunea, radio si telefonul fix nu mai functioneaza, acestia isi dau seama ca nu au cum sa afle ce se intampla.

In filmul plin de suspans, Julia Roberts va juca rolul mamei din familia care inchiriaza casa, iar Washington il va interpreta pe proprietarul acesteia.

Romanul exploreaza complexitatile parentalitatii, rasei si clasei, impreuna cu modul in care se transforma cele mai apropiate legaturi dintre oameni in momente de criza.

Roberts, Washington, Esmail si Chad Hamilton vor fi, de asemenea, producatori, cu autorul Alam care va avea rolul de producator executiv.

„Leave the World Behind” urmeaza sa fie publicat de compania Ecco Press in luna octombrie.

Washington si Roberts au colaborat anterior la thrillerul „The Pelican Brief” din 1993, regizat de Alan J. Pakula, o adaptare a romanului scris de John Grisham.

Washingtonul produce, de asemenea, si drama „Ma Rainey’s Black Bottom” care urmeaza sa fie lansata pe Netflix. Filmul este regizat de George C. Wolfe si se bazeaza pe piesa cu acelasi nume scrisa de August Wilson in anul 1982.

Povestea fictionala prezinta tensiunile cu care se confrunta cantareata americana Ma Rainey impreuna cu colegii de trupa, cu agentul si producatorul ei, cand inregistreaza un album in decembrie 1927.

Woopi Goldberg a interpretat-o pe Rainey in productia de pe Broadway. Viola Davis va juca rolul cantaretei in adaptarea distribuita de Netflix.

Din distributia filmului mai fac parte si Chadwick Boseman, Glynn Turman, Colman Domingo si Michael Potts.

Vestea vine dupa ce fratii Joe si Anthony Russo vor regiza un thriller de spionaj – o adaptare a romanului „The Grey Man”, scris de Mark Greaney, in cel mai scump film finantat de Netflix

Cu un buget de peste 200 de milioane de dolari, pelicula ii va avea in rolurile principale pe Ryan Gosling si Chris Evans.

Este cel mai scump lungmetraj finantat de Netflix si va fi produs de compania celor doi regizori, Joe si Anthony Russo, faimosi pentru seriile cu supereroi „Avengers”.

Se asteapta ca „The Grey Man” sa fie inceputul unei francize precum cea cu James Bond, mai ales pentru ca Mark Greaney a mai scris inca opt romane din aceasta serie.

Filmul spune povestea unui fost agent CIA si asasin independent numit Court Gentry (Gosling), care merge in misiuni in intreaga lume, din Franta si pana in Estonia, si  care este urmarit de fostul coleg din CIA, agentul Lloyd Hansen (interpretat de Evans).

Joe Russo a declarat ca ideea este sa creeze o franciza si sa construiasca un univers intreg, cu Ryan in centrul acestuia.

Citește în continuare