Skip to content

Astazi, premiera unteatru “Noaptea Bufonilor” cu Marian Ralea si Richard Bovnoczki. Spectacolul e in aer liber, in Herastrau

In ultima zi de festival in care unteatru celebreaza 10 ani de activitate, puteti vedea un spectacol de teatru in premiera: Noaptea Bufonilor, o versiune scenica proprie a regizorului Alexa Visarion, dupa texte de Cehov si Shakespeare. In rolurile principale, Marian Ralea si Richard Bovnoczki.

Spectacolul incepe la ora 22.00, are loc la Roaba de cultura din Herastrau si va puteti lua bilete de aici

Daca iesiti cu copiii in parc, puteti merge la unteatru de copii, in cadrul aceluiasi festival la spectacolul E ora de papusi! De la ora 10, in aceasta dimineata.

 Ana Craciun-Lambru are pentru copii o poveste plina de umor despre prietenie, empatie, grija pentru animale si implinirea viselor cu orice pret. Cei mici vor face cunostinta si cu Izi, o catelusa prietenoasa si extrem de curioasa. 

Cele mai fredonate piese din repertoriul byron vor putea fi ascultate de la ora 19:00, in avanpremiera sectacolului vedeta al serii, “Noaptea Bufonilor”.


In cei 10 ani de existenta o intreaga comunitate de artisti s-a format in jurul unteatru, spatiu cultural construit din dorinta de a oferi un mediu al libertatii totale de exprimare prin teatru. 

 In 2019, unteatru a fost distins cu Premiul de excelenta UNITER – cea mai importanta recunoastere oferita unei institutii artistice de catre profesionistii din lumea teatrului. In tot acest timp, proiectul s-a sustinut exclusiv din si prin vanzarea de bilete, cele mai multe dintre spectacole fiind produse cu resurse minime.

Citește în continuare